HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Cégünkről » Bemutatkozunk
 
 
Cégünkről
Bemutatkozunk
   
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Cégünkről
 
Bemutatkozunk
Referenciáink
Szakmai minősítések
Partnereink
Elérhetőség
HR/Karrier
 
 
   
 

Cégünk a 2F 2000 Kft. 1991 óta van jelen a hazai informatikai piacon. A szoftveres információbiztonság és információvédelem területére specializálódott tevékenységünk során célunk összetett információbiztonsági problémák megoldása magas színvonalú eszközökkel, magas szintű szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink által.

Az informatikai biztonság területén kezdetben hozzáférés védelemmel és a kapcsolódó területekkel foglalkoztunk, ám a számítógépes vírusok jelentőségének ugrásszerű növekedése arra késztetett bennünket, hogy rövid időn belül komoly szakértői bázist építsünk ki ez utóbbi szakterületen is. Az információbiztonság problémájával azonban ma már nem csak a vírusok kapcsán, hanem az üzleti és a magánélet szinte minden területén találkozunk, így cégünk szakemberei azóta ennek megfelelően komoly szakmai háttérrel rendelkeznek a kriptográfia, a hálózatbiztonság és az információ biztonsági tanácsadás (IT biztonsági audit, Biztonsági Szabályzat) területén is.

A technológia rohamos fejlődése megköveteli a legújabb támadási és védekezési módszerek naprakész ismeretét, ezért kollégáink folyamatos képzésben részesülnek, követik a biztonsági világban zajló új fejlesztéseket, eredményeket, trendeket, és ez alapján választják ki azokat a termékeket, illetve termékcsaládokat, megoldásokat, amelyeket ügyfeleinknek ajánlunk. Feladatunknak érezzük, hogy a felhasználókat megismertessük a lehetséges veszélyforrásokkal, és a legmagasabb színvonalú megoldási lehetőségeket biztosítsuk számukra. Több világpiac-vezető IT biztonsági termék értékesítési képviseletét ellátjuk Magyarországon. Az elmúlt évek során kiváló munkakapcsolatot alakítottunk ki a gyártó cégekkel, amelyek munkatársaival kollégáink napi szintű kapcsolatot tartanak, és ez partnereink számára is szinte közvetlen kapcsolatot, folyamatos terméktámogatást biztosít.

 
     
  oldal tetejére  
   
Esettanulmányok
Kaspersky az Autóklubnál
Ma már az internetet használó, nagyszámú munkaállomást működtető vállalatoknál, szervezeteknél az informatikai biztonsághoz szervesen hozzátartozik a vírusvédelem. A Magyar Autóklub informatikáért felelős vezetése is már évekkel ezelőtt vírusszűrő program telepítése mellett döntött, ám akkori választásuk nem bizonyult minden szempontból szerencsésnek.
     
Vírushíradó  
  Vírmérséklet:  
  2017.06.29. A Kaspersky Lab közleménye az ExPetr zsaroló vírusról  
  2017.06.08. A WannaCry zsaroló kártevő gyenge pontjai miatt néha visszaállíthatók az adatok támadás után  
  2017.06.08. A Kaspersky Lab tröszt-ellenes panaszt nyújtott be a Microsoft ellen  
  2016.01.20. Csupa szem és fül az új linuxos kártevő  
  2015.11.03. Fizess Barátom, Így jártál!  
© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás