HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
   
 
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Cégünkről
 
Bemutatkozunk
Referenciáink
Szakmai minősítések
Partnereink
Elérhetőség
HR/Karrier
 
Nyitólap » Cégünkről
 
 
 
A 2F 2000 Kft.
 
     
  Cégünk 1991 óta van jelen a hazai informatikai piacon. 2002-ben a cég nettó árbevétele meghaladta a 350 millió forintot, munkatársainak száma pedig elérte a 14 főt. Az évek során megszerzett folyamatosan bővülő szakértelmének és viszonteladói hálózatának köszönhetően ügyfeleinél, amelyek főként a hazai pénzintézetek, nagyvállalatok és államigazgatási intézmények közül kerülnek ki, sikeresen építi ki informatikai rendszerük teljes körű biztonsági megoldásait, illetve felügyeli azok működését.  
     
 
Küldetésünk
 
     
  Napjaink folyamatosan változó világában mind az üzleti mind az államigazgatási szféra szereplőinek nagymértékben növekvő információtechnológiai biztonság iránti igényeivel és az ezzel kapcsolatos technológiai kihívásokkal találja szemben magát minden, az információbiztonság területére szakosodott megoldásszállító. Ennek értelmében cégünk feladatának érzi a legmagasabb színvonalú, a technológiai trendeknek megfelelő megoldások és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások nyújtása révén hozzájárulni ügyfeleink üzleti céljainak eléréséhez, tevékenységük sikerességéhez.  
     
 
Jövőképünk
 
     
  Világszínvonalú, innovatív megoldások képviseletével kívánjuk a hagyományos informatikai eszközök mellett a Magyarországon is egyre szélesebb körben használt mobil üzleti alkalmazások elterjedésével párhuzamosan növelni azok használatának biztonságosságát, a teljes körű védelem kialakításának érdekében.  
     
  oldal tetejére  
   
Esettanulmányok
Kaspersky az Autóklubnál
Ma már az internetet használó, nagyszámú munkaállomást működtető vállalatoknál, szervezeteknél az informatikai biztonsághoz szervesen hozzátartozik a vírusvédelem. A Magyar Autóklub informatikáért felelős vezetése is már évekkel ezelőtt vírusszűrő program telepítése mellett döntött, ám akkori választásuk nem bizonyult minden szempontból szerencsésnek.
     
Vírushíradó  
  Vírmérséklet:  
  2017.06.29. A Kaspersky Lab közleménye az ExPetr zsaroló vírusról  
  2017.06.08. A WannaCry zsaroló kártevő gyenge pontjai miatt néha visszaállíthatók az adatok támadás után  
  2017.06.08. A Kaspersky Lab tröszt-ellenes panaszt nyújtott be a Microsoft ellen  
  2016.01.20. Csupa szem és fül az új linuxos kártevő  
  2015.11.03. Fizess Barátom, Így jártál!  
© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás