Cégünkről
    A 2F 2000 Kft. a hazai információbiztonsági piac egyik meghatározó szereplője. A vírusvédelem és a tartalombiztonsági megoldások mellett terméktámogatást és teljes körű információbiztonsági szolgáltatást nyújt ügyfeleinek.
 
 
A 2F 2000 Kft.
 
     
  Cégünk 1991 óta van jelen a hazai informatikai piacon. 2002-ben a cég nettó árbevétele meghaladta a 350 millió forintot, munkatársainak száma pedig elérte a 14 főt. Az évek során megszerzett folyamatosan bővülő szakértelmének és viszonteladói hálózatának köszönhetően ügyfeleinél, amelyek főként a hazai pénzintézetek, nagyvállalatok és államigazgatási intézmények közül kerülnek ki, sikeresen építi ki informatikai rendszerük teljes körű biztonsági megoldásait, illetve felügyeli azok működését.  
     
 
Küldetésünk
 
     
  Napjaink folyamatosan változó világában mind az üzleti mind az államigazgatási szféra szereplőinek nagymértékben növekvő információtechnológiai biztonság iránti igényeivel és az ezzel kapcsolatos technológiai kihívásokkal találja szemben magát minden, az információbiztonság területére szakosodott megoldásszállító. Ennek értelmében cégünk feladatának érzi a legmagasabb színvonalú, a technológiai trendeknek megfelelő megoldások és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások nyújtása révén hozzájárulni ügyfeleink üzleti céljainak eléréséhez, tevékenységük sikerességéhez.  
     
 
Jövőképünk
 
     
  Világszínvonalú, innovatív megoldások képviseletével kívánjuk a hagyományos informatikai eszközök mellett a Magyarországon is egyre szélesebb körben használt mobil üzleti alkalmazások elterjedésével párhuzamosan növelni azok használatának biztonságosságát, a teljes körű védelem kialakításának érdekében.  
     
  oldal tetejére