HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Hírek » 2F hírek » Az Interware mailboxainak vírusvédelmét Kaspersky Anti-Virus szoftverrel biztosítja a 2F 2000 Kft.
 
 
2F hírek
Az Interware mailboxainak vírusvédelmét Kaspersky Anti-Virus szoftverrel biztosítja a 2F 2000 Kft.
    Budapest, 2003. május 27.
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek, érdekességek
Esettanulmányok
 
 
 
Partnerségi megállapodást írt alá az Interware Rt. és a 2F 2000 Kft., amelynek értelmében az Interware mailboxainak vírusvédelmét a 2F 2000 Kft. biztosítja a Kaspersky Anti-Virus szoftverrel.
 
     
 

Partnerségi megállapodást írt alá az Interware Rt. és a 2F 2000 Kft., amelynek értelmében az Interware mailboxainak vírusvédelmét a 2F 2000 Kft. biztosítja a Kaspersky Anti-Virus szoftverrel, a 2F 2000 Kft. pedig az Interware online portfolióját használja termékei, szolgáltatásai népszerűsítésére.

Mint Pámer Róbert, az Interware Rt. vezérigazgatója elmondta: "Manapság minden cégnél, amelyben számítógépet használnak, elengedhetetlen a vírusvédelmi szoftver használata. Az Interware Rt. számára - amely nem csak saját, hanem Ügyfelei adataiért, gépei biztonságáért is felel - kiemelt fontosságú, hogy a lehető legmegbízhatóbb szoftvert használja. Levelező szolgáltatásunkat immár több mint 30.000 felhasználó használja nap, mint nap, nem kockáztathatjuk meg, hogy egyetlen Ügyfelünk bizalmát is elveszítsük, egy, ma már könnyen áthidalható, probléma miatt.

"A Kaspersky Labs termékei világszerte rendkívüli népszerűségnek örvendenek az Internet szolgáltatók körében - mondta Fórján Csaba, a 2F 2000 Kft. ügyvezető igazgatója. Ez főként a nagy megbízhatóságnak és az egyedülálló finomhangolhatóságnak köszönhető. A szolgáltatók körében is egyre nagyobb problémát jelent a spam, amelyet a Kaspersky szoftvercsomag használata esetén rendkívül hatékonyan, mindössze egyetlen plusz modul bekapcsolásával lehet aktiválni és - természetesen - felhasználónként, csoportonként vagy egyéb szempont alapján testre szabni. A szoftver spamszűrő funkcióját az Interware jelenleg teszteli, reméljük hamarosan erre a problémára is a Kaspersky megoldását választják".

 
     
  oldal tetejére  
   
Esettanulmányok
Kaspersky az Autóklubnál
Ma már az internetet használó, nagyszámú munkaállomást működtető vállalatoknál, szervezeteknél az informatikai biztonsághoz szervesen hozzátartozik a vírusvédelem. A Magyar Autóklub informatikáért felelős vezetése is már évekkel ezelőtt vírusszűrő program telepítése mellett döntött, ám akkori választásuk nem bizonyult minden szempontból szerencsésnek.
     
Vírushíradó  
  Vírmérséklet:  
  2017.06.29. A Kaspersky Lab közleménye az ExPetr zsaroló vírusról  
  2017.06.08. A WannaCry zsaroló kártevő gyenge pontjai miatt néha visszaállíthatók az adatok támadás után  
  2017.06.08. A Kaspersky Lab tröszt-ellenes panaszt nyújtott be a Microsoft ellen  
  2016.01.20. Csupa szem és fül az új linuxos kártevő  
  2015.11.03. Fizess Barátom, Így jártál!  
© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás