HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Hírek » 2F hírek » Disztribútori megállapodást kötött a Clearswift és a 2F 2000 Kft.
 
 
2F hírek
Disztribútori megállapodást kötött a Clearswift és a 2F 2000 Kft.
    Budapest, 2003. augusztus 5.
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek, érdekességek
Esettanulmányok
 
 
 
A Clearswift a tartalomszűrő szoftverek között piacvezető vállalat, amelynek megoldásai az elektronikus kommunikáció teljes körű menedzselésére és biztosítására fókuszálnak.
 
     
  Disztribútori megállapodást kötött a Clearswift - tartalomszűrő szoftvereket fejlesztő cég - a 2F 2000 Kft.-vel, amely szerződés értelmében a 2F 2000 Kft. elsődlegesen Magyarországon, de Kelet-Európában is értékesítője és támogatója a Clearswift termékeinek.
"A hazai tartalomszűrő piac még elég kicsi, így az első évben 40-50 millió forint árbevételre számítunk Magyarországon és a környező országokban. Az elkövetkezendő években véleményünk szerint a piac konszolidált növekedést mutat majd, ugrásszerű növekedésre nem számítunk" - nyilatkozta Dávid András a 2F 2000 Kft. kereskedelmi igazgatója.

A Clearswift a tartalomszűrő szoftverek között piacvezető - közel 25 százalékos részesedéssel bíró - vállalat, amelynek megoldásai az elektronikus kommunikáció teljes körű menedzselésére és biztosítására fókuszálnak. Termékeik világszerte több mint 14.000 vállalatnál mintegy 16 millió felhasználót szolgálnak ki, Magyarországon több bank, pénzintézet és államigazgatási intézmény is használja már a Clearswift alkalmazásait.

A Clearswift termékek hatékonyságnövelő házirendek alkalmazásával, valamint a hálózaton áthaladó forgalom tartalmára vonatkozó tiltó és engedélyező szabályrendszer felállításával biztosítják az Internet alapú fenyegetések elleni védelmet. A Clearswift tartalombiztonsági szoftverek a kéretlen szöveges és képi információk, a spam, a vírusok és egyéb kártékony programkódok, a túlméretezett csatolt állományok, az adatok elvesztése vagy manipulálása, valamint a titkosítás megsértése ellen nyújtanak megoldást. Termékeik a folyamatos fejlesztések révén évek óta őrzik vezető szerepüket a piacon.

 
     
  oldal tetejére  
   
Esettanulmányok
Kaspersky az Autóklubnál
Ma már az internetet használó, nagyszámú munkaállomást működtető vállalatoknál, szervezeteknél az informatikai biztonsághoz szervesen hozzátartozik a vírusvédelem. A Magyar Autóklub informatikáért felelős vezetése is már évekkel ezelőtt vírusszűrő program telepítése mellett döntött, ám akkori választásuk nem bizonyult minden szempontból szerencsésnek.
     
Vírushíradó  
  Vírmérséklet:  
  2017.06.29. A Kaspersky Lab közleménye az ExPetr zsaroló vírusról  
  2017.06.08. A WannaCry zsaroló kártevő gyenge pontjai miatt néha visszaállíthatók az adatok támadás után  
  2017.06.08. A Kaspersky Lab tröszt-ellenes panaszt nyújtott be a Microsoft ellen  
  2016.01.20. Csupa szem és fül az új linuxos kártevő  
  2015.11.03. Fizess Barátom, Így jártál!  
© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás