HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Hírek » 2F hírek » www.virushirado.hu - egy év alatt 700 ezer látogató
 
 
2F hírek
www.virushirado.hu - egy év alatt 700 ezer látogató
    Budapest, 2003. november 10.
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek, érdekességek
Esettanulmányok
 
 
 
2003. november 5-én ünnepelte egy éves fennállását a Vírushíradó az első magyar nyelvű, on-line antivírus- és biztonságtechnikai információs hírforrás. A Vírushíradó az elmúlt egy év alatt több, mint 700 ezer egyedi oldalletöltést regisztrált, összesen mintegy 80 országból. Naponta mintegy 1500-2000 ember látogatja, ám nagyobb vírusfertőzések idején a napi látogatottság ennek 4-5-szörösét is eléri. A látogatók elsősorban céges környezetből vagy oktatási intézményekből érkeznek, amire a munkaidőben tapasztalható magas oldalletöltési szám is utal.
 
     
 

A portálon jelenleg 85 magyar nyelvű vírusleírás és közel 210, vírusokkal és biztonságtechnikával kapcsolatos cikk található, amelyek forrása 10-15 nemzetközi biztonságtechnikai hírportál és szakmai fórum valamint három anti-vírus szoftvergyártó cég információs adatbázisa.
A hírek és vírusleírások mellett a legolvasottabb az 'Elsősegély' rovat, amely hasznos információkat nyújt, többek közt vírusgyanú, fertőzés, megelőzés és kármentesítés témakörben. Látogatóink által a legtöbbet olvasott írások között található a 'Gyorsmentesítés', 'Vírushatározó', 'Vírusom van' és a 'Megoldások' című rovat is.
A hírek közül a Windows-RPC hiba és hatásai, illetve a nagyobb Internetes támadások keltették fel a legtöbb olvasó érdeklődését.

Hírleveleinket közel 6000 regisztrált részére kézbesítjük. A Vírushíradó hírlevélben heti rendszerességgel az elmúlt hét legfontosabb híreit, a legaktívabb vírusokkal kapcsolatos teendőket olvashatják. A Vírus Riadó egy alkalmi hírlevél, amely veszélyes vagy váratlan fertőzés esetén figyelmezteti a felhasználókat a veszélyre.

A Vírushíradó az egyre növekvő biztonsági fenyegetések miatt indult útjára, és azt a célt tűzte ki maga elé, hogy mindenkinek hasznos információkkal szolgáljon a vírusok és egyéb kártevők által veszélynek kitett számítógépes világban.
"A fentiek ismeretében bátran állíthatjuk, hogy a Vírushíradó sikeresen bekerült a köztudatba, a szakma által elismert hírforrássá, és hasznos tudásbázissá vált." - nyilatkozta Fórján Csaba, az oldalt üzemeltető 2F 2000 Kft. ügyvezető igazgatója. "Terveink szerint hamarosan újabb részekkel, témakörökkel is bővül majd a portál, és emellett újabb szolgáltatások bevezetésére is készülünk" - tette hozzá az ügyvezető.

 
     
  oldal tetejére  
   
Esettanulmányok
Kaspersky az Autóklubnál
Ma már az internetet használó, nagyszámú munkaállomást működtető vállalatoknál, szervezeteknél az informatikai biztonsághoz szervesen hozzátartozik a vírusvédelem. A Magyar Autóklub informatikáért felelős vezetése is már évekkel ezelőtt vírusszűrő program telepítése mellett döntött, ám akkori választásuk nem bizonyult minden szempontból szerencsésnek.
     
Vírushíradó  
  Vírmérséklet:  
  2017.06.29. A Kaspersky Lab közleménye az ExPetr zsaroló vírusról  
  2017.06.08. A WannaCry zsaroló kártevő gyenge pontjai miatt néha visszaállíthatók az adatok támadás után  
  2017.06.08. A Kaspersky Lab tröszt-ellenes panaszt nyújtott be a Microsoft ellen  
  2016.01.20. Csupa szem és fül az új linuxos kártevő  
  2015.11.03. Fizess Barátom, Így jártál!  
© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás