HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Hírek » 2F hírek » Disztribútori szerződést kötött a StoneSoft és a 2F 2000 Kft.
 
 
2F hírek
Disztribútori szerződést kötött a StoneSoft és a 2F 2000 Kft.
    Budapest, 2004. május 24.
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek, érdekességek
Esettanulmányok
 
 
 
A 2F 2000 Kft. idei termékstratégiájában a vírusvédelem mellett az IT biztonság egyéb területeire, ezen belül a nagyvállalati hálózati védelem, tűzfal és behatolás detektálás területére is egyre nagyobb hangsúlyt fektet.
 
     
 

A StoneSoft a 2F 2000 Kft.-vel kötött disztribútori megállapodása értelmében a 2F 2000 Kft. elsőként Magyarországon, értékesítője és támogatója a StoneSoft termékeinek.

"A StoneSofttal kötött szerződésünk igen fontos lépése portfoliónk bővítésének, hisz a vírusvédelmi megoldásokon kívül cégünk az IT biztonság egyéb területeit is szeretné lefedni kínálatával. Ehhez a törekvéshez, úgy gondolom, hogy egy a hálózati védelem, valamint tűzfal és behatolás detektálás területén piacvezető cég ideális partner." - nyilatkozta Fórján Csaba, a 2F 2000 Kft. ügyvezető igazgatója.
Pistár Mária, a - 2002-től StoneSoft kiemelt viszonteladóként és oktató központként hazánkban működő - PiK-SYS Kft. ügyvezető igazgatója a következőképp indokolta, hogy miért tartották meghatározónak a partneri kapcsolatot a finn szoftverfejlesztő vállalattal: "A StoneSoft legismertebb terméke, a StoneGate tűzfal a független tesztlaborok eredményei szerint is kiemelkedően megbízható, biztonságos és nagy teljesítményű védelmi rendszer. A tűzfal többek között megszerezte az NSS, az SC Magazine, az ICSA és az RSA minősítéseit is, és megfelel a Common Criteria EAL4+ szabvány előírásainak."

A StoneSoft Corporation tevékenységi körébe vállalati szintű hálózat-biztonsági eszközök és magas rendelkezésre állást biztosító tűzfalak fejlesztése tartozik. A cég fentebb is említett, legismertebb terméke a StoneGate Firewall, amely a tűzfal és VPN szolgáltatásokon kívül terhelés-elosztást (Load Balancing) és magas rendelkezésre állást (High Availability) is biztosít. Stonesoft célja, hogy hálózatbiztonsági megoldásaival hozzájáruljon a biztonságos, hibatűrő és magas szintű hozzáférést biztosító hálózatok kiépítéséhez.

 
     
  oldal tetejére  
   
Esettanulmányok
Kaspersky az Autóklubnál
Ma már az internetet használó, nagyszámú munkaállomást működtető vállalatoknál, szervezeteknél az informatikai biztonsághoz szervesen hozzátartozik a vírusvédelem. A Magyar Autóklub informatikáért felelős vezetése is már évekkel ezelőtt vírusszűrő program telepítése mellett döntött, ám akkori választásuk nem bizonyult minden szempontból szerencsésnek.
     
Vírushíradó  
  Vírmérséklet:  
  2017.06.29. A Kaspersky Lab közleménye az ExPetr zsaroló vírusról  
  2017.06.08. A WannaCry zsaroló kártevő gyenge pontjai miatt néha visszaállíthatók az adatok támadás után  
  2017.06.08. A Kaspersky Lab tröszt-ellenes panaszt nyújtott be a Microsoft ellen  
  2016.01.20. Csupa szem és fül az új linuxos kártevő  
  2015.11.03. Fizess Barátom, Így jártál!  
© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás