HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Hírek » Termékhírek, érdekességek » Április 21-én ötödik alkalommal rendeztük meg a 2F 2000 Kft. szakmai kiállítással egybekötött viszonteladói partnernapját.
 
 
2F hírek
Április 21-én ötödik alkalommal rendeztük meg a 2F 2000 Kft. szakmai kiállítással egybekötött viszonteladói partnernapját.
    Budapest, 2006. május 2.
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek, érdekességek
Esettanulmányok
 
 
 
  • A rendezvényen négy gyártó öt előadója mutatta be az IT-biztonság legújabb trendjeit.
 
     
 

Juhani Kivelä, az F-Secure Corporation kelet-közép európai régió menedzsere bemutatta napjaink legfontosabb internetes fenyegetésit és rámutatott, hogy napjainkban már a vírusírók és más internetes bűnözői csoportok mozgatórugója a pénz. A Windowsos kártevők írói négy módszert használnak, hogy pénzhez jussanak: adatlopásból, valamint spam, phising és DDos botnetek "bérbeadásából" akarnak meggazdagodni.

Az Astaro sales mendzsere, Michael Frings bemutatta a vállalat termékeinek legújabb zászlóshajóját, az Astaro Security Gateway 525 készüléket. A nagyvállalati megoldás legnagyobb erősségei a nagyfokú megbízhatóság, a 3 Gbps-os tűzfal-teljesítmény és a rugalmas konfigurációs lehetőségek. Az Astaro kiállítási standján a részvevők működés közben is megtekinthették az új ASG 525-ös készüléket.

Alexander Novichikhin, a Kaspersky Lab sales menedzsere bemutatta az orosz vállalat legújabb, otthoni felhasználóknak szánt termékeit, a Kaspersky Anti-Virus 6.0 és a Kaspersky Internet Security 6.0 megoldásokat. Mindkét termék védelmet nyújt minden internetes kártevő, így a rootkitek ellen is, amelyek képesek elrejteni saját magukat és más rosszindulatú kódokat. A Kaspersky Internet Security 6.0 ezenkívül tűzfalat, behatolás-megelőzési, anti-spam, anti-phising és reklámprogram ellenes megoldásokat is tartalmaz.

A Clearswift technikai account menedzsere, Ralf Sambil előadásában felhívta a figyelmet a levélszemét mennyiségének rohamos növekedésére. Míg 2003-ban a teljes e-mail forgalom 45 százalékát tették ki a kéretlen levelek, 2005-ben ez az arány már 60 százalékos volt. A Clearswift becslései szerint 2007-ben már a teljes levelezés 70 százalékát fogja kitenni a levélszemét.

A partnernap utolsó előadását Erdélyi Gergely, az F-Secure Corporation kutatási csoportvezetője tartotta. A magyar fiatalember bepillantást adott az F-Secure kutatólaboratóriumának kulisszái mögé, és bemutatta, hogy a vírusminta beérkezésétől kezdve mi történik a vállalat színfalai mögött egy sajtóhír publikálásáig. A fiatal vírusvadász ezenkívül felvázolta, hogy merrefelé tartanak a vírusírók, milyen új kártevőkre számíthatunk az elkövetkezendő években.

A 2F 2000 Kft. viszonteladói partnernapjának záróeseménye az iPod sorsolás volt, amelyen két szerencsés nyertes - Pongrácz Péter, Luxméd Kft. és Kunszt Árpád Syrius Software - hazavihetett egy-egy 1 GB-os Apple iPodot.

Minden kedves partnerünknek köszönjük a részvételt! Reméljük, jövőre is találkozunk!

 
   
  oldal tetejére  
   
Esettanulmányok
Kaspersky az Autóklubnál
Ma már az internetet használó, nagyszámú munkaállomást működtető vállalatoknál, szervezeteknél az informatikai biztonsághoz szervesen hozzátartozik a vírusvédelem. A Magyar Autóklub informatikáért felelős vezetése is már évekkel ezelőtt vírusszűrő program telepítése mellett döntött, ám akkori választásuk nem bizonyult minden szempontból szerencsésnek.
     
Vírushíradó  
  Vírmérséklet:  
  2017.06.29. A Kaspersky Lab közleménye az ExPetr zsaroló vírusról  
  2017.06.08. A WannaCry zsaroló kártevő gyenge pontjai miatt néha visszaállíthatók az adatok támadás után  
  2017.06.08. A Kaspersky Lab tröszt-ellenes panaszt nyújtott be a Microsoft ellen  
  2016.01.20. Csupa szem és fül az új linuxos kártevő  
  2015.11.03. Fizess Barátom, Így jártál!  
© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás