HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Hírek » Termékhírek, érdekességek » Megjelent az F-Secure 2010 otthoni és kisirodai védelem
 
 
Termékhírek, érdekességek
Megjelent az F-Secure 2010 otthoni és kisirodai védelem
    Budapest, 2009. szeptember 15.
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek, érdekességek
Esettanulmányok
 
 
 
Örömmel jelentjük be, hogy megjelent az F-Secure otthoni és kisirodai biztonsági szoftvercsomagjának új generációs, 2010-es kiadása.
 
     
 

Örömmel jelentjük be, hogy megjelent a finn F-Secure cég új, F-Secure Internet Security 2010 elnevezésű terméke, amely valódi generációváltást jelent az otthoni és kisirodai munkaállomások vírusvédelme és teljeskörű hálózati biztonsága terén.

A termék-bejelentéshez társulva idén ősszel a gyártó vállalati megjelenése is friss arculatot kapott, ezért az F-Secure 2010-es termékek már az új logóval márkázva jelennek meg - a design az F-Secure cég webhelyén megtekinthető.

Műszaki újdonságok terén az F-Secure Internet Security 2010-es biztonsági terméke már támogatja a Windows7 operációs rendszeren történő futtatást, a megszokott Windows Vista és XP platformok mellett. Az F-Secure cég 2010-es évjáratú szoftverei a "motorháztető alatt" is teljes mértékben megújultak: a korábbiakhoz képest más technológiát alkalmaznak, így 60%-kal gyorsabban és 70%-kal kisebb memóriaigény mellett futtathatók. Teljesítményben és hatékonyságban felveszik a versenyt bármely más védelmi programmal!

A most bejelentett F-Secure Anti-Virus 2010 és F-Secure Internet Security 2010 verziójú integrált biztonsági szoftverek az alábbi újdonságokat és javításokat tartalmazzák a korábbi F-Secure 2009 kiadáshoz képest:

 • A Windows indítása során betöltődő F-Secure komponenseket a gyártó újratervezte, hogy kevesebb erőforrást foglaljanak, a számítógép így jóval gyorsabban lesz használatra kész.

 • A legfontosabb újítás ez ügyben az Aquarius keresőmotor technológia megjelenése, amely töredékére csökkenti a hagyományos vírusfelismerési ujjlenyomatok memóriában tárolásával járó erőforrásigényt. Ez a fejlesztés felelős elsősorban az F-Secure 2010-es termékek teljesítményének drámai javulásáért.

 • Hasonlóan nagy jelentőségű a Cloud (Számítási felhő) hálózatos technológia megjelenése az F-Secure 2010 termékekben, amely szükségtelenné teszi a spamszűréssel, a webhasználat szülői felügyeletével és részben a rendszerellenőrzéssel kapcsolatos védelmi folyamatok helyben történő futtatását.

  Névtelen távoli lekérdezések segítségével a szükséges vizsgálatok az F-Secure védelmi hálózaton valós időben elvégezhetők, anélkül, hogy lassítanák a gépet, vagy a helyi futtatással erőforrásigényt támasztanának.

  Ennek a piacvezető újításnak köszönhetően az F-Secure 2010 termékek a korábbinál hét folyamattal kevesebbet futtatnak a rendszerben és amikor nincs szükség az adott funkcióra, nem foglalnak el helyet a memóriában.

 • Az áttervezett grafikus felhasználói felület letisztult és áttekinthető kialakítást kapott. A fejlett kezelőfelületet előhívva a felhasználók a korábbinál logikusabb elrendezéssel találkoznak, a termékből kikerültek a régebb óta nem használt funkciók.

 • A kártevőeltávolítás nagymértékben automatizálódott, az F-Secure 2010 szoftver nem tesz fel felesleges kérdéseket a folyamat során és a hagyományos, illetve kémprogram jellegű kártevők kezelése is teljesen egységesítve történik. A vírusmentesítési folyamat futtatása alatt a számítógéppel tovább lehet dolgozni.

 • A felhő alapú, egyedi Exploit Shield technológia beépítéséval az F-Secure Internet Security 2010 termék teljeskörű védelmet nyújt a web-alapú támadások és a kétes honlapok jelentette veszélyek ellen. A fejlett folyamatfigyelés (APM) képesség beépítése révén a termék védelmet nyújt a webböngészőt manipuláló támadások (pl. OLE/DDE) és a jelszólopás ellen.

 • Az F-Secure Internet Security 2010 termék szülői felügyelet modulja jelszavas védelmet nyújt a biztonsági folyamatok és szolgáltatások kártevők általi leállításával szemben.

 • A hálózatos Felhő-technológia felhasználásával az alkalmazás-vezérlés modul a korábbiaknál kevesebb felhasználói kérdést produkálva és pontosabban működik.

 • Kevesebb, mint 512MB memóriával rendelkező számítógépeken automatikusan egy korlátozott funkciókészlettel települ az F-Secure 2010-es termék, hogy elősegítse az elvárható sebességű futtatást. (Ez esetben nincs szülői felügyelet, levélszűrés és fejlett folyamatfigyelés).

 • Az új terméknek már az F-Secure Anti-Virus 2010 elnevezésű változata is hozzáférhető a csak hagyományos vírusvédelmet igénylő felhasználók számára. Ez a szerényebb árképzésű termék nem tartalmaz beépített tűzfalat, spam és csaló levelek elleni szűrést, illetve webes szülői felügyelet modult.

 • Az F-Secure 2010-es kiadású termékeiben megszűnt az elavult Windows 2000 környezet támogatása.

Az F-Secure szoftverek a fenti újdonságok mellett természetesen az FSAVIS 2010-es verziókban is megőrizték korábbról jól ismert és kedvelt képességeiket:

 • Valós idejű, időzített és kézzel indított vírusvédelem több keresőmotorral
 • Védelem a programkártevők, kém- és reklámszoftverek ellen
 • Kéretlen spam levelek és adathalász phishing üzenetek szűrése
 • Valós idejű rendszer-ellenőrzés és rendszer-felügyelet
 • Állapottartó személyi tűzfal, behatolás-érzékelő és blokkoló funkcióval
 • Védelem a morális fenyegetések ellen: szülői felügyelet webes modul
 • Sávszélességet kímélő (Automatic Update) adatbázis-frissítő rendszer
A most bejelentett F-Secure 2010 szoftverek már letölthetőek weblapunkról, ahol a termékeink kötöttségektől mentes egy hónapos kipróbálására is mód van.

Az F-Secure cég közlése szerint 2009. szeptember 15. után megkezdi az otthoni és kisirodai ügyfelei körében az új generációs FSAVIS 2010 termékének automatikus terjesztését.

Az új termékekkel kapcsolatos műszaki kérdésekben a 2F technikai támogató szolgálata nyújt segítséget a lentebb olvasható elérhetőségeinken.

Reméljük, hogy a kívül-belül megújult és felgyorsult F-Secure 2010 védelmi termékek hamarosan az Önök tetszését is elnyerik és használatuk során biztonságban élvezhetik a net nyújtotta szabadság előnyeit. Tisztelettel: 2F 2000 Kft. technikai támogatás.

 
   
  oldal tetejére  
   
Esettanulmányok
Kaspersky az Autóklubnál
Ma már az internetet használó, nagyszámú munkaállomást működtető vállalatoknál, szervezeteknél az informatikai biztonsághoz szervesen hozzátartozik a vírusvédelem. A Magyar Autóklub informatikáért felelős vezetése is már évekkel ezelőtt vírusszűrő program telepítése mellett döntött, ám akkori választásuk nem bizonyult minden szempontból szerencsésnek.
     
Vírushíradó  
  Vírmérséklet:  
  2017.06.29. A Kaspersky Lab közleménye az ExPetr zsaroló vírusról  
  2017.06.08. A WannaCry zsaroló kártevő gyenge pontjai miatt néha visszaállíthatók az adatok támadás után  
  2017.06.08. A Kaspersky Lab tröszt-ellenes panaszt nyújtott be a Microsoft ellen  
  2016.01.20. Csupa szem és fül az új linuxos kártevő  
  2015.11.03. Fizess Barátom, Így jártál!  
© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás