HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Hírek » Termékhírek, érdekességek » Automatikus áttérés az F-Secure Anti-Virus / Internet Security 2010 termékre
 
 
Termékhírek, érdekességek
Automatikus áttérés az F-Secure Anti-Virus / Internet Security 2010 termékre
    Budapest, 2009. szeptember 16.
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek, érdekességek
Esettanulmányok
 
 
 
Értesítjük Önöket, hogy az F-Secure cég 2009. szeptember 15. után megkezdte az otthoni és kisirodai ügyfelei körében az új generációs termékének automatikus terjesztését.
 
     
 

Ez azt jelenti, hogy a szokásos, automatikus F-Secure vírusismeret-frissítés részeként az F-Secure Anti-Virus Internet Security 2010 termékcsomag is letöltődik a gépre és a felhasználók egy felbukkanó üzenetablakban választhatnak, hogy kívánják-e azt a gépükre telepíteni.

Az F-Secure 2010 termékfrissítés telepítésével járó nagyfokú sebességnövekedés előnyeiből azok a felhasználók is részesülhetnek, akik korábban F-Secure 2008 vagy 2009 terméket vásároltak. Ha van jelenleg érvényes szoftverlicencük, akkor a program ezeknek az ügyfeleknek is felajánlja az új változatra történő áttérést, csak rá kell kattintaniuk az OK gombra.

Az F-Secure 2010-es termékre való áttérést a program akkor ajánlja fel, ha a szokásos automatikus vírusismeret-frissítés részként sikerült letöltenie a gépre az új kiadás mintegy 70MB méretű telepítő-csomagját. Ez átlagos ADSL vagy kábelTV net-előfizetés esetén kb. 15-20 percet vehet igénybe, ha a gép ez idő alatt más tevékenységet nem végez.

Ha az automatikus letöltési módszer egy felhasználónál nem lehetséges a netkapcsolat lassúsága miatt, vagy egyszerűen nem kívánják kivárni azt, amíg a háttérben futó letöltésben az Önök gépe is sorra kerül, akkor lehetőség van a telepítő csomag egyben történő kézi letöltésére. Ehhez egy fájlt lehet letölteni és futtatni a frissíteni kívánt számítógépen, az F-Secure 2010 termékre történő áttérés érdekében.

Az F-Secure 2010 termék-áttérés megtörténte után felhasználóink tapasztalni fogják, hogy az új generációs szoftverben a magyar nyelvű kezelőfelület jóval áttekinthetőbb lett, a védelmi funkciók folyamatos működése pedig a korábbiakhoz képest sokkal kevésbé, 60-70%-kal kisebb mértékben veszi igénybe a gép erőforrásait - miközben a termék továbbra is a megszokott magas szintű biztonságot nyújtja.

Ezek a jelentős előnyök az irodai, netező, multimédiás és játék célú felhasználás során is tapasztalhatók, így az F-Secure 2010 termékekre történő áttérés szinte minden számítógépen jelentősen javítja a felhasználói élményt - a gyártó éppen ezért döntött úgy, hogy meglévő ügyfeleinek is felajánlja az új kiadás használati lehetőségét.

Köszönjük megtisztelő figyelmüket: 2F 2000 Kft. technikai támogatás.

 
   
  oldal tetejére  
   
Esettanulmányok
Kaspersky az Autóklubnál
Ma már az internetet használó, nagyszámú munkaállomást működtető vállalatoknál, szervezeteknél az informatikai biztonsághoz szervesen hozzátartozik a vírusvédelem. A Magyar Autóklub informatikáért felelős vezetése is már évekkel ezelőtt vírusszűrő program telepítése mellett döntött, ám akkori választásuk nem bizonyult minden szempontból szerencsésnek.
     
Vírushíradó  
  Vírmérséklet:  
  2017.06.29. A Kaspersky Lab közleménye az ExPetr zsaroló vírusról  
  2017.06.08. A WannaCry zsaroló kártevő gyenge pontjai miatt néha visszaállíthatók az adatok támadás után  
  2017.06.08. A Kaspersky Lab tröszt-ellenes panaszt nyújtott be a Microsoft ellen  
  2016.01.20. Csupa szem és fül az új linuxos kártevő  
  2015.11.03. Fizess Barátom, Így jártál!  
© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás