HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Hírek » Termékhírek, érdekességek » Független teszt bizonyítja az F-Secure vírusvédelem kiválóságát
 
 
Termékhírek, érdekességek
Független teszt bizonyítja az F-Secure vírusvédelem kiválóságát
    Budapest, 2010. január 14.
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek, érdekességek
Esettanulmányok
 
 
 
Öt kiváló minősítés is megerősítette az új generációs F-Secure vírusvédelem kimagasló képességeit.
 
     
 

Az osztrák AV-Comparatives.org szervezet 2009. végén nagy tesztben, tizenhat biztonsági szoftvergyártó cég részvételével vizsgálta a frissen kibocsátott, 2010-es évjáratú vírusvédelmi termékek képességeit.

Az F-Secure Anti-Virus 2010 szoftver a megmérettetés során hatból öt kategóriában a legfejlettebb képességeket igazoló Advanced Plus minősítést szerzett:

  • Általános futási teljesítménye
  • Kártevő-eltávolítási képessége
  • Keresési sebessége és vírus-felismerési aránya
  • Reklám- és kémprogram-felismerő képessége
  • Új, még ismeretlen kártevőkkel szembeni hatékonysága - mind a legmagasabb, három csillagos minősítést érdemelte ki!

A valós géphasználat körülményeit szimuláló, ipari szabványnak számító WorldBench dinamikus tesztben az F-Secure 2010-es terméke szintén eredményesen, Advanced minősítéssel szerepelt.

Pirkka Palomaki úr, az F-Secure műszaki igazgatója szerint munkatársai büszkék lehetnek a teszteredmények hibátlan sorára, amely fényesen igazolta a cégnek azt a hosszú távú fejlesztési törekvését, hogy maradéktalanul eleget tegyen a felhasználók vírusvédelemmel kapcsolatos elvárásainak.

A hálózati számítási felhő technológia segítségével megújult F-Secure 2010-es termékek a korábbinál jóval fejlettebb, szinte az alapoktól újraírt, gyorsan futó és csekély gépigényű víruskeresőként védik a felhasználókat - az áttekinthetőbbé vált, stílusosabb kezelői felület előnyeit pedig az osztrák tesztelők külön is elismerték értékelésükben.

Az F-Secure idei szoftvere nem csak a cég saját korábbi termékeihez képest csökkentette felére a szükséges gépi erőforrásigényt - az AV-Comparatives tesztjéből kiderül, hogy az új, FSAV 2010 szoftver gyors vírusvédelme az iparág átlagához képest is kevesebb mint egyharmad annyira lassítja a védett számítógép működését (3,6%-kal az átlagos 11,1%-kal szemben)!

Az észrevétlenül takarékos működésnek köszönhetően a kedvező árú és színvonalas támogatást élvező új generációs F-Secure termékek az ősz óta újra meghódították a lakossági felhasználókat és a legfejlettebb F-Secure védelmi technológia már az üzleti szféra számára is hozzáférhető.

A legfrissebb F-Secure szoftverek telepítőcsomagjai letölthetőek weblapunkról, ahol a termékeink kipróbálására is mód van. A végleges telepítéshez szükséges kódmondatokat regisztrált ügyfeleink weblapunk védett részén a személyes belépési azonosítójukkal érhetik el.

Az F-Secure termékekkel kapcsolatos kérdésekben a 2F 2000 technikai támogató szolgálata nyújt segítséget a lentebb olvasható elérhetőségeinken.

 
   
  oldal tetejére  
   
Esettanulmányok
Kaspersky az Autóklubnál
Ma már az internetet használó, nagyszámú munkaállomást működtető vállalatoknál, szervezeteknél az informatikai biztonsághoz szervesen hozzátartozik a vírusvédelem. A Magyar Autóklub informatikáért felelős vezetése is már évekkel ezelőtt vírusszűrő program telepítése mellett döntött, ám akkori választásuk nem bizonyult minden szempontból szerencsésnek.
     
Vírushíradó  
  Vírmérséklet:  
  2017.06.29. A Kaspersky Lab közleménye az ExPetr zsaroló vírusról  
  2017.06.08. A WannaCry zsaroló kártevő gyenge pontjai miatt néha visszaállíthatók az adatok támadás után  
  2017.06.08. A Kaspersky Lab tröszt-ellenes panaszt nyújtott be a Microsoft ellen  
  2016.01.20. Csupa szem és fül az új linuxos kártevő  
  2015.11.03. Fizess Barátom, Így jártál!  
© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás