HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Hírek » Termékhírek, érdekességek » Megjelent az F-Secure FSAS 9.00 vállalati fájlszerver védelem
 
 
Termékhírek, érdekességek
Megjelent az F-Secure FSAS 9.00 vállalati fájlszerver védelem
    Budapest, 2010. február 10.
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek, érdekességek
Esettanulmányok
 
 
 
Megjelent az F-Secure fájlszerver vírusvédelmének legújabb, FSAS 9.00 verziója.
 
     
 

A 2F 2000 Kft. örömmel jelenti be, hogy hozzáférhetővé vált a finn F-Secure cég új generációs, fájlszerverekre készült antivírus szoftvere, amely Windows platformon kiemelkedő teljesítményt és magas biztonságot nyújt.

Az FSAV for Windows File Servers 9.00 antivírus szoftver azon üzemeltetők számára készült, akik stabil vállalati kiszolgáló környezettel rendelkeznek és a Microsoft platformon elérhető legjobb, leggyorsabb vírusvédelmet kívánják igénybe venni, drámaian lecsökkentett erőforrásigény mellett.

Az FSAV-SRV 9.00 build 333 kiadás a korábbi változatokhoz képest az alábbi lényeges újdonságokat hordozza:

  • Aquarius elnevezéssel új víruskereső motor váltja fel a régi AVP4-es technológiát
  • Ténylegesen 50%-kal kisebb erőforrásigény és 50%-kal megnövelt sebesség
  • Csökkent a futó F-Secure folyamatok száma, kevésbé terheli a rendszert
  • Windows 2003, 2003 R2, 2008 és 2008 R2 rendszerek támogatása
  • Kompatibilis a 64 bites Windows Server kiadásokkal
  • Webböngésző alapú helyi kezelőfelület

A teljes körű felhasználói elégedettség elérése érdekében a szoftver telepítését 1GB vagy nagyobb memóriával rendelkező, legalább 2GHz sebsségű szerver gépen javasoljuk. A legújabb Microsoft Windows 2008 rendszeren történő telepítés vagy Windows Small Business Server kivitelű gépen történő használat esetén legalább 2GB RAM memória javasolt.

A most bejelentett FSAV 9.00 for Windows File Servers védelem és a hamarosan megjelenő FSAV 9.00 for Microsoft Exchange átjárószűrő szoftver központosított kezelésére az F-Secure Policy Manager 9.00 vezérlő rendszer segítségével van lehetőség.

A bejelentett szoftverek már letölthetőek weblapunkról, ahol a termékeink kipróbálására is mód van. A végleges telepítéshez szükséges kódmondatokat regisztrált ügyfeleink weblapunk védett részén a személyes belépési azonosítójukkal érhetik el. Az új termékekkel kapcsolatos műszaki kérdésekben a 2F technikai támogató szolgálata nyújt segítséget a lentebb olvasható elérhetőségeinken.

Kiegészítő tájékoztatás a korábbi FSAV for Server verziók üzemeltetői számára:

  • Sajnos a tíz éves kort elért és a gyártó Microsoft cég által már korábban felhagyott Windows 2000 Server operációs rendszer támogatására az új kilences verziójú F-Secure víruskeresőben nincs lehetőség. Felhívjuk ezért az elavult környezetet üzemeltető rendszergazdák figyelmét az alapszoftver modernizálására! Amennyiben erre jelenleg nincs lehetőségük, a Windows 2000 Server gépek vírusvédelme a korábbi generációs FSAS 8.01 verziójú szoftver további használata révén biztosított.

  • A legrégebbi kiadású FSAV for Servers version 5.x és 7.x vírusvédelem üzemeltetői számára jelezzük, hogy ezek a termékek teljes mértékben elavultak, támogatásuk megszűnt! Azok az ügyfeleink, akik még ilyen terméket használnak, alkalmas operációs rendszer-környezet megléte esetén most a nagysebességű FSAV for Server kilences kiadással frissíthetik a védelmüket. Az új FSAS 9.00 termék rendkívül erőforrás-takarékos és nagymértékben gyorsult az előző verziókhoz képest, így megszűnnek a régi termékek kiváltását és a szoftverfrissítést esetleg akadályozó indokok!
 
   
  oldal tetejére  
   
Esettanulmányok
Kaspersky az Autóklubnál
Ma már az internetet használó, nagyszámú munkaállomást működtető vállalatoknál, szervezeteknél az informatikai biztonsághoz szervesen hozzátartozik a vírusvédelem. A Magyar Autóklub informatikáért felelős vezetése is már évekkel ezelőtt vírusszűrő program telepítése mellett döntött, ám akkori választásuk nem bizonyult minden szempontból szerencsésnek.
     
Vírushíradó  
  Vírmérséklet:  
  2017.06.29. A Kaspersky Lab közleménye az ExPetr zsaroló vírusról  
  2017.06.08. A WannaCry zsaroló kártevő gyenge pontjai miatt néha visszaállíthatók az adatok támadás után  
  2017.06.08. A Kaspersky Lab tröszt-ellenes panaszt nyújtott be a Microsoft ellen  
  2016.01.20. Csupa szem és fül az új linuxos kártevő  
  2015.11.03. Fizess Barátom, Így jártál!  
© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás