HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Hírek » Termékhírek, érdekességek » Megszűnik az elavult F-Secure 5.x és 6.x vírusirtó termékek offline frissítő csomagja
 
 
Termékhírek, érdekességek
Megszűnik az elavult F-Secure 5.x és 6.x vírusirtó termékek offline frissítő csomagja
    Budapest, 2010. február 24.
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek, érdekességek
Esettanulmányok
 
 
 
Megszűnik az elavult F-Secure 5.x és 6.x vírusvédelmi termékek offline frissítő csomagja
 
     
 

Az F-Secure cég bejelentette, hogy a közeljövőben megszűnik a régi és elavult F-Secure 5.x, 6.x verziójú biztonsági szoftverek önműködő, offline vírusismeret-frissítő csomagja.

A folyamat első lépéseként az eddig fsupdate.exe néven letölthető frissítő csomag átnevezésre került, de egy hónapig továbbra is elérhető marad fs-update.exe néven. Ennek az átmeneti időszaknak a letelte után a továbbiakban már csak a kézi munkával történő telepítést igénylő latest.zip csomagváltozat lesz elérhető!

Mindez természetesen nem érinti a modern, nyolcas és kilences verziójú F-Secure védelmi szoftverek felhasználóit, amelyek ennél újabb évjáratú, fsdbupdate nevű technológiát alkalmaznak.

Használjuk ki a rendelkezésre álló új termékeket!

Azokat a felhasználókat, akik esetleg még a régi, elavult és nem támogatott F-Secure FSAV 5.5 vagy Client Security 6.x terméket futtatják, arra kérjük, hogy sürgősen térjenek át a modern nyolcas vagy kilences verziójú F-Secure védelem használatára! A verzió-frissítés az F-Secure 7.x termékkiadások felhasználói számára is javasolt.

Ez nem csak a frissítések megőrzése miatt fontos, hanem azért is, mert a kártékony programok minden évben kifinomultabbá, veszélyesebbé válnak és emiatt csak a legfejlettebb védelmi technológiákkal rendszeresen megújított antivírus megoldások képesek felvenni a versenyt a jelenlegi és a jövőbeni netes fenyegetésekkel.

Az F-Secure kilences verziójú termékeiben megjelent, új generációs Aquarius víruskereső technológia nem csak az elődeinél gyorsabb és kiválóbb kártevő-felismerési képességgel rendelkezik, de működése során a korábbi erőforrásigény kereken felével is beéri - ezért sem a processzor-használat, sem a memóriafogyasztás terén nem lassítja a számítógép élvezhető használatát!

Jelentős gyorsulást eredményez a kilences verzió bevezetése!

Ez fontos információ a korábbi évjáratú F-Secure termékek mellett megmaradt felhasználók számára, mivel értesültünk arról, hogy egyes ügyfeleink az FSAV8-as kiadás lassító hatására és nagy erőforrás-igényére hivatkozva eltekintettek a régi termékverziók lecserélésétől. Az F-Secure cég prioritással kezelte ennek a problémának a megoldását.

A rendkívül gyors és optimalizált memória-igényű F-Secure Anti-Virus 9.00 és Client Security 9.00 termékek megjelenésével nincs többé ok a szoftver-frissítés elhalasztására! Az új verzió bevezetését a naprakész védelem és a hivatalos támogatás megőrzése érdekében feltétlenül javasoljuk minden Windows 7, 2008, 2003, Vista és XP felhasználónak. A régi Windows 2000 platformon az F-Secure 8.02 kiadású víruskeresők továbbra is használhatóak maradnak a jövő év őszéig.

 
   
  oldal tetejére  
   
Esettanulmányok
Kaspersky az Autóklubnál
Ma már az internetet használó, nagyszámú munkaállomást működtető vállalatoknál, szervezeteknél az informatikai biztonsághoz szervesen hozzátartozik a vírusvédelem. A Magyar Autóklub informatikáért felelős vezetése is már évekkel ezelőtt vírusszűrő program telepítése mellett döntött, ám akkori választásuk nem bizonyult minden szempontból szerencsésnek.
     
Vírushíradó  
  Vírmérséklet:  
  2017.06.29. A Kaspersky Lab közleménye az ExPetr zsaroló vírusról  
  2017.06.08. A WannaCry zsaroló kártevő gyenge pontjai miatt néha visszaállíthatók az adatok támadás után  
  2017.06.08. A Kaspersky Lab tröszt-ellenes panaszt nyújtott be a Microsoft ellen  
  2016.01.20. Csupa szem és fül az új linuxos kártevő  
  2015.11.03. Fizess Barátom, Így jártál!  
© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás