HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Hírek » Termékhírek, érdekességek » Megjelent az F-Secure Client Security 9.01 vállalati védelem
 
 
Termékhírek, érdekességek
Megjelent az F-Secure Client Security 9.01 vállalati védelem
    Budapest, 2010. április 12.
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek, érdekességek
Esettanulmányok
 
 
 
Örömmel jelentjük be, hogy megjelent az új generációs "F-Secure Client Security" integrált, vállalati biztonsági szoftver 9.01-es karbantartó verziója.
 
     
 

Értesítjük Önöket, hogy az F-Secure cég karbantartó verziót bocsátott ki az új generációs F-Secure Client Security 9-es termékéhez, hogy elhárítsa a forradalmian új védelem bevezetése során egyes ügyfeleknél felmerült kisebb problémákat és megkönnyítse az üzemeltető rendszergazdák feladatát.

Az új architektúrát képviselő, legmodernebb keresőmotorral felszerelt és valós idejű "számítási felhő" védelemmel kiegészített kilencedik generációs F-Secure antivírus termékek tavalyi megjelenésük óta beváltották a hozzájuk fűzött reményeket.

A védelem erőforrás-igénye felére csökkent, futási sebessége pedig megduplázódott, ahogyan azt a gyártó eredeti bejelentésében ígérte.

Mindazonáltal, az új termékgeneráció legelső tagjaként megjelent FSAVCS 9.00 verzióban a használat során kisebb hiányosságokat fedeztek fel, amelyeket a gyártó cég időközben kijavított - így egy lépésben elérhető lett az átfogó, naprakész és nagymértékben kompatiblis védelem.

Az F-Secure Client Security 9.01 build 122 kiadás telepítőcsomagja az új generációs védelem változatlan alapfunkciói mellett az alábbi hibák javítását tartalmazza a jobb működés és a kompatibilitás biztosítása céljából:

  • Az FSAV 7-es verzióról történő frissítés nem működött megfelelően
  • Az FSCS 9.00 termék telepítése után nem működött a POP3 RETR levélfogadás
  • Az IMAP levél-lekérés lefagyhatott a víruskereső miatt
  • A helyi riasztások kikapcsolása nem működött
  • A fájl-kiterjesztések keresésből való kizárása látszólag nem működött
  • A felhő-támogatás (Cloud-technológia) nem működött helyesen bizonyos proxy-beállításokkal, vagy ha nem volt nyilvános DNS-hozzáférés
  • Megfelelő MSI-támogatás hiánya esetén nem lehetett megnyitni az F-Secure kezelőfelületet vagy uninstallálni a telepített FSAVCS programot

A fentiek szerint kijavított hibalehetőségekre tekintettel javasoljuk, hogy azok az üzemeltetők, akik a korábbi F-Secure verziókról történt frissítés kapcsán, vagy az új generációs védelem üzemeltetésében problémát tapasztaltak, telepítsék fel a most megjelent FSAVCS 9.01 karbantartó verziót!

A bejelentett szoftverek már letölthetőek weblapunkról, ahol a termékeink kipróbálására is mód van. A végleges telepítéshez szükséges kódmondatokat regisztrált ügyfeleink weblapunk védett részén a személyes belépési azonosítójukkal érhetik el. Az új termékekkel kapcsolatos műszaki kérdésekben a 2F technikai támogató szolgálata nyújt segítséget a lentebb olvasható elérhetőségeinken.

 
   
  oldal tetejére  
   
Esettanulmányok
Kaspersky az Autóklubnál
Ma már az internetet használó, nagyszámú munkaállomást működtető vállalatoknál, szervezeteknél az informatikai biztonsághoz szervesen hozzátartozik a vírusvédelem. A Magyar Autóklub informatikáért felelős vezetése is már évekkel ezelőtt vírusszűrő program telepítése mellett döntött, ám akkori választásuk nem bizonyult minden szempontból szerencsésnek.
     
Vírushíradó  
  Vírmérséklet:  
  2017.06.29. A Kaspersky Lab közleménye az ExPetr zsaroló vírusról  
  2017.06.08. A WannaCry zsaroló kártevő gyenge pontjai miatt néha visszaállíthatók az adatok támadás után  
  2017.06.08. A Kaspersky Lab tröszt-ellenes panaszt nyújtott be a Microsoft ellen  
  2016.01.20. Csupa szem és fül az új linuxos kártevő  
  2015.11.03. Fizess Barátom, Így jártál!  
© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás