HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Hírek » Termékhírek, érdekességek » Megjelent az F-Secure Anti-Virus 9.10 for Microsoft Exchange levelezés-védelem
 
 
Termékhírek, érdekességek
Megjelent az F-Secure Anti-Virus 9.10 for Microsoft Exchange levelezés-védelem
    Budapest, 2010. szeptember 14.
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek, érdekességek
Esettanulmányok
 
 
 
Örömmel jelentjük be, hogy megjelent az "F-Secure Anti-Virus for Microsoft Exchange" vállalati levelezés- és csoportmunka-védelmi szoftver 9.10-es verziója.
 
     
 

Örömmel jelentjük, hogy megjelent a finn F-Secure cég új, FSAV 9.10 for Exchange elnevezésű terméke, amely alkalmas a Microsoft levelezés- és csoportmunka-kiszolgálók teljes körű, vírusok és levélszemét elleni védelmére.

Az új "F-Secure Anti-Virus for Microsoft Exchange version 9.10 build 229" termék egyetlen telepítőcsomagban és közel azonos funkciókészlettel egyesíti a Microsoft Exchange 2003, 2007 és 2010 üzenőszerverek támogatását a Windows 2003, 2008 és 2008 R2 platformokon - megkönnyítve ezzel a sokrétű vállalati, intézményi környezetben dolgozó rendszer-üzemeltetők feladatát.

Az FSAV 9.x for Exchange termék-generáció általános újdonságai:

 • Aquarius néven új keresőmotor váltja a régi AVP technológiát
 • Nagy sebesség és kis erőforrás-igény az új architektúrának köszönhetően
 • A korábban opcionális spamszűrés beépített alapfunkcióvá vált
 • Windows 2008 R2, Exchange 2010 és MS-SQL 2008 platform-támogatás
 • CCR és SCC fürtözés támogatása az Exchange 2007 platformon
 • Közös, web alapú helyi kezelőfelület az FSAV for Servers termékkel
 • Központi kezelés az F-Secure Policy Manager 9.00 vezérlő rendszerben

Az FSAV 9.10 for Exchange karbantartó termékverzió egyedi újdonságai:

 • Valós idejű fájltípus-blokkolás a közös Exchange mappák használatakor
 • Központi vezérelt módban is interaktív a helyi webes kezelőfelület
 • Javított Windows 2008R2 és Exchange 2010 támogatás
 • Spam helyes szortírozása a levélszemét mappában
 • Fájltípus alapú melléklet-blokkolás javítása
 • Különféle keresőmotor hibák és modul instabilitás javítása

Az FSAV 9.10 for Exchange Servers levélszűrő termék működéséhez a megszokott módon Microsoft relációs adatbázis futtatása szükséges, amely a karantén nyilvántartását végzi. Erre a célra az MS-SQL termék 2005 vagy 2008 verzióját javasoljuk. Adatbázis-kezelővel nem rendelkező kisvállalati ügyfeleink számára az F-Secure cég által kiadott telepítőcsomag beépítve tartalmazza a Microsoft SQL 2005 ún. Express (korábban MSDE) változatát. Ez az ingyenes adatbázis-kezelő azonban méretezési korlátozásokat tartalmaz, ami miatt több szervert, fürtöt használó vagy nagy levélfogalmú vállalati környezetekben az alkalmazását nem javasoljuk, oda teljes értékű SQL kiadás szükséges!

A teljes körű felhasználói elégedettség elérése érdekében az "FSAV 9.10 for Microsoft Exchange" levélszűrő szoftver telepítését legalább 3GHz-es processzorú vagy több processzoros és minimum 2GB memóriával rendelkező szerver gépen javasoljuk - tekintettel a 64-bites rendszerek megnövekedett memória-igényére. Microsoft Exchange 2010 levelező-platform és Windows 2008 rendszer alkalmazása esetén 4GB RAM szükséges. A termék használatához legalább 10GB szabad hely szükséges a merevlemezen.

Kiegészítő tájékoztatás: a legújabb FSAV 9.10 for Exchange Servers védelmi termék megjelenése kapcsán szeretnénk felhívni ügyfeleink figyelmét arra, hogy a jóval korábbi kiadású FSAVEX version 6.x és 7.x termékek már elavultak, ezért a támogatásuk megszűnt! A kifutóban lévő, régi FSAV for Exchange 8.00 termék hivatalos támogatása 2011. február 20-án véget ér és ezzel az Exchange 2000 / Windows 2000 alapú platformok támogatása teljesen megszűnik. Felhívjuk ezért a még elavult környezetet üzemeltető rendszergazdák figyelmét az alapszoftver modernizálására!

Azok az ügyfeleink, akik még régi terméket használnak, a nagysebességű FSAVEX kilences kiadással kiváló és erőforrás-takarékos szoftverrel frissíthetik a védelmüket. Az új FSAV 9.10 for Exchange Servers termék működése drámaian felgyorsult az előző hetes és nyolcas kiadáshoz képest, így megszűntek a régi verziók kiváltását és a szoftverfrissítést esetleg akadályozó indokok!

A most bejelentett FSAVEX 9.10 szoftver már letölthető weblapunkról, ahol a termék kipróbálására is mód van. A végleges telepítéshez szükséges kódmondatokat regisztrált ügyfeleink weblapunk védett részén a személyes belépési azonosítójukkal érhetik el. Az új termékekkel kapcsolatos műszaki kérdésekben a 2F technikai támogató szolgálata, vásárlási kérdésekben értékesítési részlegünk nyújt segítséget a lentebb olvasható elérhetőségeinken.

 
   
  oldal tetejére  
   
Esettanulmányok
Kaspersky az Autóklubnál
Ma már az internetet használó, nagyszámú munkaállomást működtető vállalatoknál, szervezeteknél az informatikai biztonsághoz szervesen hozzátartozik a vírusvédelem. A Magyar Autóklub informatikáért felelős vezetése is már évekkel ezelőtt vírusszűrő program telepítése mellett döntött, ám akkori választásuk nem bizonyult minden szempontból szerencsésnek.
     
Vírushíradó  
  Vírmérséklet:  
  2017.06.29. A Kaspersky Lab közleménye az ExPetr zsaroló vírusról  
  2017.06.08. A WannaCry zsaroló kártevő gyenge pontjai miatt néha visszaállíthatók az adatok támadás után  
  2017.06.08. A Kaspersky Lab tröszt-ellenes panaszt nyújtott be a Microsoft ellen  
  2016.01.20. Csupa szem és fül az új linuxos kártevő  
  2015.11.03. Fizess Barátom, Így jártál!  
© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás