HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Hírek » Termékhírek, érdekességek » Megújultak az F-Secure vállalati és intézményi célú védelmi termékei
 
 
Termékhírek, érdekességek
Megújultak az F-Secure vállalati és intézményi célú védelmi termékei
    Budapest, 2013. július 04.
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek, érdekességek
Esettanulmányok
 
 
 
Teljes körűen megújultak az F-Secure cég vállalati és intézményi célú védelmi termékei
 
     
 

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2013. tavaszán-nyarán, a cég fennállásának 25. évfordulójához kapcsolódóan, teljes mértékben megújult a finn F-Secure márka üzleti és intézményi célú vírusvédelmi termékeinek palettája.

A nagyvállalati és intézményi felhasználásra javasolt F-Secure termékek aktuális listája:

 • F-Secure Policy Manager 11.00: Aktív adatbázis alapú központi vezérlés a vállalati infobiztonsági szoftverek távoli telepítése és felügyelete céljára, Windows Server platformon.

  Az új FSPM 11-es verzió lehetővé teszi több, különböző illetékességi területű biztonsági rendszergazdai fiók definiálását. További újdonságként támogatottá vált a központi vezérlésben az "F-Secure Client Security 11.00 Premium Edition" elnevezésű munkaállomás-védelem és az abban található szoftver-frissítő funkció távoli felügyelete.

  Az új F-Secure Policy Manager 11.00 kiadás a korábbi FSPM 9 / 10 telepítések frissítésére kifejezetten ajánlott! (Megjegyzés: Linux platformon jelenleg az F-Secure Policy Manager 10.20 verziója érhető el.)

 • F-Secure Client Security 11.00: Teljes körű, integrált védelem, víruskeresővel és személyi tűzfallal a Windows munkaállomások és különösen a hordozható számítógépek számára. Az új "FSCS 11.00 Standard Edition" változat a legfejlettebb DeepGuard 5 technológiával egészült ki - amely az ismeretlen, újonnan felbukkanó kártevők elleni különösen hatásos védekezés érdekében már támadókód-blokkolási heurisztikát is alkalmaz.

  Az új termék "F-Secure Client Security 11.00 Premium Edition" változatában ezen felül további, extra képességként elérhető az "F-Secure Software Updater" funkció. Ez a modul garantálja a védett Windows gépeken található mindenfajta szoftver naprakész frissítési (javító-foltozási) állapotát - amely szintén létfontosságú tényező a támadókód alapú fertőzések elleni küzdelemben!

 • F-Secure Anti-Virus for Workstations 11.00: Hagyományos vírusvédelem a Windows asztali számítógépek számára - az új FSAV WKS 11.00 verzióban nagy hatékonyságú DeepGuard 5 rendszerfigyelő modullal kiegészülve. Ezt a terméket elsősorban az átjáró szintű tűzfallal már védett, illetve gyengébb hardver-kiépítéssel rendelkező munkaállomás gépekhez ajánljuk.

 • F-Secure File and Terminal Server Security 10.00: a Windows fájlszerverek és a Citrix/TSE terminál-kiszolgálón dolgozó távmunkások védelmére szolgáló termék - amely legújabb FSAV FTSS 10.00 verziójában a hagyományos vírusirtó mellett már rendszerszintű "DeepGuard 5" védelmet is tartalmaz. (*)

  (*) Megjegyzés: A termékben a DeepGuard 5 képesség utólagos frissítési letöltéssel, automatikusan települ és a védelem rendelkezésére áll, jelenléte azonban a szoftver Névjegyében nem lesz látható.

 • F-Secure E-mail and Server Security 10.00: Szerver oldali vírusirtót és spamszűrést tartalmazó új, kombinált termék a fájlkiszolgálók és a távoli terminál belépés, illetve a levelezés teljes körű védelmére. Az új FSAV ESS 10.00 verzióban már a Microsoft Windows 2012 és Exchange 2013 platformok is támogatottak.

 • F-Secure Linux Security 9.20: Teljes körű, integrált kártevő-védelem és személyi tűzfal a szabad forráskódú operációs rendszer számára. A termék háromféle, munkaállomások és fájlszerverek (Samba), illetve parancssori alkalmazások számára készült változatban érhető el

 • F-Secure Internet Gatekeeper Virtual Appliance 4.11.8: Előre telepített képfájl formájában hozzáférhető, proxy típusú vírusvédelem a hálózati átjárók üzemeltetői számára. A termék HTTP / FTP / SMTP / POP3 forgalom-ellenőrzési képességgel, a helyi webes felületen át kezelhető beállításokkal és csekély beruházási igényhez társuló nagy teljesítménnyel rendelkezik, amelyet a CentOS Linux disztribúció ereje biztosít a számára.

 • F-Secure Messaging Security Gateway 7.20: Kimagasló hatékonysággal és nagyvállalati képességekkel rendelkező, appliance típusú, fürtözhető, átjáró szintű levelezés-védelmi és üzenet-titkosító termék, webes felületen keresztül kezelhető beállításokkal, benne az F-Secure antivírus és a Proofpoint spamszűrő specialista cégek minden tapasztalatával. A rendszer alkalmas a "compliance" igények megvalósítására.
Az F-Secure cég kifejezetten a közép-vállalkozások (KKV szektor) számára kifejlesztett, üzleti célú informatikai biztonsági termékei:
 • F-Secure Protection Service for Business 10: A számítási felhő (Cloud) technológiával megvalósított, web alapú központi vezérlésnek és a szolgáltatás-bérleti konstrukciónak köszönhetően immár a szerényebb informatikai infrastruktúrával rendelkező vállalkozások számára is elérhető az F-Secure cég által nyújtott, valóban átfogó védelem (benne a DeepGuard 5 rendszerfigyelő és az F-Secure Software Updater biztonsági foltozó képességekkel)

  Az F-Secure PSB előfizetés "Standard Edition" változatban, a felhasználó saját kezelésében és "Advanced Edition" formában, egy biztonsági specialista partner által menedzselve is igénybe vehető. A védelem hatóköre a Windows munkaállomások, szerverek és az Exchange levelezés mellett immár az Apple Mac OS X platformra és az okostelefonokra, tabletekre is kiterjed.

 • F-Secure Protection Service for E-mail: A hálózati számítási felhő technológiával megvalósított távbérleti konstrukciónak köszönhetően immár a szerényebb kapacitás-igénnyel rendelkező, illetve a helyi IT-beruházásokat kevésbé preferáló vállalkozások számára is elérhető az F-Secure Proofpoint Messaging Security Gateway nagyvállalati levelezés-védelmi rendszer kimagasló biztonsága.

A fent ismertetett, illetve bejelentett szoftverek már letölthetőek weblapunkról, ahol a termékeink kipróbálására is mód van. A végleges telepítéshez szükséges kódmondatokat regisztrált ügyfeleink weblapunk védett részén a személyes belépési azonosítójukkal érhetik el. Az új termékekkel kapcsolatos műszaki kérdésekben a 2F technikai támogató szolgálata nyújt segítséget a lentebb olvasható elérhetőségeinken.

Figyelem! Figyelem!

Az új termék-verziók bemutatása kapcsán emlékeztetjük Önöket, hogy az F-Secure cég sürgeti ügyfeleinél a korábbi generációs FSAV 9.xx víruskereső programok frissítését a legújabb, FSAV 10 és 11.00 verziójú védelmekre!

A váltásra a netes fenyegetések gyors fejlődése miatt van szükség - mivel az újonnan felbukkanó támadókódok és kártevők ellen a több mint két éve megjelent F-Secure 9.xx verziójú víruskeresők és az azokban található, korábbi generációs DeepGuard 3 technológia már nem mindig tud megfelelő védelmet nyújtani.

Pontosan ezek az okok indították az F-Secure cég fejlesztőit a támadókódok elleni védelemmel is felvértezett, új generációs DeepGuard 5 technológia kifejlesztésére - amely a független tesztek szerint közel 100%-os kártevő-felismerési hatékonyságot garantál az aktuális verziójú F-Secure termékek üzemeltetői számára.

 
   
  oldal tetejére  
   
Esettanulmányok
Kaspersky az Autóklubnál
Ma már az internetet használó, nagyszámú munkaállomást működtető vállalatoknál, szervezeteknél az informatikai biztonsághoz szervesen hozzátartozik a vírusvédelem. A Magyar Autóklub informatikáért felelős vezetése is már évekkel ezelőtt vírusszűrő program telepítése mellett döntött, ám akkori választásuk nem bizonyult minden szempontból szerencsésnek.
     
Vírushíradó  
  Vírmérséklet:  
  2017.06.29. A Kaspersky Lab közleménye az ExPetr zsaroló vírusról  
  2017.06.08. A WannaCry zsaroló kártevő gyenge pontjai miatt néha visszaállíthatók az adatok támadás után  
  2017.06.08. A Kaspersky Lab tröszt-ellenes panaszt nyújtott be a Microsoft ellen  
  2016.01.20. Csupa szem és fül az új linuxos kártevő  
  2015.11.03. Fizess Barátom, Így jártál!  
© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás