HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Hírek » Termékhírek, érdekességek » Tájékoztatás az F-Secure PSB webportál megújulásának menetrendjéről.
 
 
Termékhírek, érdekességek
Tájékoztatás az F-Secure PSB webportál megújulásának menetrendjéről.
    Budapest, 2016. március 23.
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek, érdekességek
Esettanulmányok
 
 
 
Tájékoztatás az F-Secure PSB központi vezérlő webportál megújulásának menetrendjéről.
 
     
  Tisztelt Ügyfeleink! Tisztelt Partnereink!

Az F-Secure cég az utóbbi időben jelentős erőfeszítéseket tett a kis-közepes vállalkozási (KKV) és intézményi piacra szánt Protection Service for Business elnevezésű, innovatív termékének további népszerűsítése érdekében.

A legfrissebb FSAV PSB 12.00 for Windows Workstations szoftver verzió idei megjelenésével a munkaállomás oldali védelem új funkciókkal bővült, mint például a Web Content Control avagy központilag vezérelt "szülői felügyelet" képessége.

Az új generációs védelem hatékony felügyelete érdekében, 2016. március-április hónap folyamán formailag és tartalmilag is megújult, megújul az PSB-vel védett gépek felhő alapú központi vezérlését ellátó F-Secure webportál. Ezzel kapcsolatban kívánunk néhány információt megosztani Önökkel:

  • Azok az ügyfelek, akik előfizetésüket és PSB-vel védett gépparkjukat saját maguk kezelik, tehát nem tartoznak viszonteladó vagy szolgáltató partner fiókjának felügyelete alá, 2016. április 5. kezdettel automatikusan az új megjelenésű és szervezésű F-Secure PSB portállal fognak találkozni.

    Ennek áttekinthetősége és könnyű kezelhetősége remélhetőleg megnyeri a tetszésüket - de az új PSB felület előzetes megtekintésére is lehetőség van, ha a bejelentkezési oldalon elhelyezett mentazöld webhivatkozásra kattintanak.

  • Azok az ügyfelek, akiknek FSAV PSB-vel védett gépparkját viszonteladó vagy szolgáltató partner menedzseli, csak később - az érintett partner és az F-Secure cég által meghatározott, meghirdetett menetrend szerint - kerülnek át az új generációs portál felületre.

  • A gyártó tájékoztatása szerint az F-Secure portál felület megújulása egyelőre nincs hatással a gépeken már futó PSB 10.50 / 10.60 védelmi szoftver verziókra, azok továbbra is működőképesek maradnak.

  • Amennyiben az ügyfél úgy kívánja, munkaállomás gépeit jelenleg is frissítheti kézzel a legújabb PSB verziókra. Kérjük vegyék azonban figyelembe, hogy erre csak a Windows XP-nél újabb kiadású (Windows 10 / 8.x / 7 / Vista, Apple Mac OS X és Linux) operációs rendszerek esetében van lehetőség!

  • Az automatikus verzió-frissítés terjesztési rendszert az F-Secure cég előre láthatólag akkor kívánja működésbe hozni, amikor megjelenik az FSAV PSB 12.01 / 12.10 kiadású víruskereső szoftver.

Kapcsolat:

Amennyiben a fenti tájékoztatással kapcsolatban vagy más témában kérdésük merülne fel, kérjük jelezzék nekünk.
Terméktámogatásunkat a lap alján látható support e-mail címen vagy munkanapokon a 06-1-488-7700 telefonszámon érhetik el.

Köszönjük megtisztelő figyelmüket: 2F 2000 technikai támogatás.

 
   
  oldal tetejére  
   
Esettanulmányok
Kaspersky az Autóklubnál
Ma már az internetet használó, nagyszámú munkaállomást működtető vállalatoknál, szervezeteknél az informatikai biztonsághoz szervesen hozzátartozik a vírusvédelem. A Magyar Autóklub informatikáért felelős vezetése is már évekkel ezelőtt vírusszűrő program telepítése mellett döntött, ám akkori választásuk nem bizonyult minden szempontból szerencsésnek.
     
Vírushíradó  
  Vírmérséklet:  
  2017.06.29. A Kaspersky Lab közleménye az ExPetr zsaroló vírusról  
  2017.06.08. A WannaCry zsaroló kártevő gyenge pontjai miatt néha visszaállíthatók az adatok támadás után  
  2017.06.08. A Kaspersky Lab tröszt-ellenes panaszt nyújtott be a Microsoft ellen  
  2016.01.20. Csupa szem és fül az új linuxos kártevő  
  2015.11.03. Fizess Barátom, Így jártál!  
© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás