HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Hírek » Termékhírek, érdekességek » Kaspersky termékek a Windows 10 Redstone Anniversary Edition operációs rendszeren
 
 
Termékhírek, érdekességek
Kaspersky termékek a Windows 10 Redstone Anniversary Edition operációs rendszeren
    Budapest, 2016. szeptember 19.
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek, érdekességek
Esettanulmányok
 
 
 
Tájékoztatás a Kaspersky termékek elérhetőségéről és működéséről a Windows 10 RS1 "Redstone Anniversary Edition" operációs rendszeren.
 
     
 

Frissítve: 2016. szeptember 19.

Tisztelt partnereink és felhasználóink részére azt javasoljuk, hogy az előnyök és hátrányok alapos mérlegelése után döntsenek a Windows 10 RS1 (Redstone Anniversary Edition) kiadására történő esetleges frissítésről. Amennyiben frissíteni kívánnak:

  • Az otthoni-lakossági felhasználóink számára már rendelkezésre állnak a Windows 10 RS1 platformon is teljes védelmet nyújtó, magyarított kivitelű Kaspersky termékek. Ügyfeleink szabadon választhatnak a legújabb Kaspersky 2017 Patch B kiadás vagy a kiforrott Kaspersky 2016 MR1 Patch E verzió közül.

  • Kisirodai ügyfeleink a nemrég megjelent új generációs, Kaspersky Small Office Security 5 (KSOS 2017 Patch B) terméket használhatják a Windows 10 RS1 platformon, immár magyarított kivitelben is!

  • Nagyvállalati és intézményi ügyfeleink a Kaspersky Endpoint Security 10 SP1 MR3 termék verziót használhatják a Windows 10 RS1 rendszeren, ez a védelem jelenleg angolul és más világnyelveken érhető el. További részleteket a témában lentebb olvashatnak.

Tájékoztatás a vállalati és intézményi felhasználási célú Kaspersky termékekkel kapcsolatban:

A Kaspersky Lab cég 2016. augusztus 16-án közzétette a KAV Endpoint Security 10 Service Pack 1 Maintenance Release 3 elnevezésű végponti védelmi termékét - amely egyelőre angolul és más világnyelveken érhető el és védelmet nyújt a Windows 10 RS1 rendszer felhasználói számára is. Az új csomag magyarítása előre láthatólag 2 hónapot vehet igénybe, addig szíves türelmüket kérjük.

Az új KES 10 SP1 MR3 végponti védelem központi vezérlésben történő használatához legalább Kaspersky Security Center 10 SP2 Patch A verziójú menedzsment szoftver szükséges.

A fent említett új termék verziók támogatást nyújtanak a natív Windows 10 RS1 operációs rendszer számára, fizikai hardveren - míg a virtualizált rendszerek Kaspersky védelmének speciálisan optimalizált KSV 3.0 SP2 változata a 2016. év végére várható.

Tájékoztatás a lakossági és kisirodai felhasználási célú Kaspersky termékekkel kapcsolatban:

Magyarított kivitelben már elérhető mind a kiforrott Kaspersky 2016 MR1 (16.0.1.445e) verzió, mind a legújabb Kaspersky 2017 (17.0.0.611b) kiadás. A "Kaspersky Anti-Virus / Internet Security / Total Security" termék licenszek birtokosai szabadon dönthetnek arról, hogy melyik csomagot választják a számítógépeik védelméhez, hiszen mindkét évjárat védelme teljes körűen kompatibilis a Microsoft Windows XP / Vista / 7 / 8.x és 10 RTM / TH1 / RS1 operációs rendszerekkel!

Mikro- és kis-vállalkozások védelméhez a nemrég megjelent "Kaspersky Small Office Security 5 (KSOS 2017) termék magyarított kivitelét javasoljuk - amely a Windows 10 RS1 rendszer támogatásán felül számos új biztonsági funkciót is nyújt a két évvel ezelőtt készült elődjéhez képest!

Általános műszaki tájékoztatás a Windows 10 rendszeren használt Kaspersky termékekkel kapcsolatban:

A helyes telepítéshez és működéshez bármely Kaspersky verzió esetén alapvetően fontos a Windows 10 rendszer gyárilag beépített Defender moduljának előzetes letiltása! A telepítéshez a magyarított Kaspersky 2016 MR1 termékeket ajánljuk szíves figyelmükbe, amelyek install csomagja a weblapunkról letölthető!

Amennyiben a Windows 10 rendszert RS1 kiadásra frissítik és utána hibás Kaspersky működést tapasztalnak vagy a licenc eltűnését észlelik, azt javasoljuk, hogy a gépet indítsák újra egy vagy két alkalommal - mert ez gyakran megoldja a problémát. Amennyiben a meghibásodás nem szűnne meg, a gyártó az alábbi teendőket javasolja egy esetleges Windows 10 RS1 frissítést követő probléma megoldására:

  • Kaspersky Anti-Virus / Internet Security / Total Security szoftver teljes leszedése a gépről
  • A számítógép újraindítása
  • Windows Defender kikapcsolása és letiltása
  • Számítógép újraindítása
  • A védelem újratelepítése a Kaspersky 2016 MR1 vagy Kaspersky 2017 termék install csomagjával

Amennyiben Windows 10 RS1 rendszeren működő Kaspersky 2017 védelem mellett, lefagyást vagy "kékhalál" (BSOD) jelenséget tapasztalnak, akkor azt javasoljuk, hogy:

  • Kapcsolják ki a védelmi termékben a Secure Connection nevű funkciót.
  • Amennyiben a hiba nem szűnne meg, használják a korábbi Kaspersky 2016 MR1 termék verziót ideiglenesen, a javított kivitelű Kaspersky 2017 MR1 kiadás idén ősz végi, tél eleji megjelenéséig.

A Kaspersky termékekkel kapcsolatos műszaki kérdésekben a 2F technikai támogató szolgálata nyújt segítséget a lentebb olvasható elérhetőségeinken.

 
   
  oldal tetejére  
   
Esettanulmányok
Kaspersky az Autóklubnál
Ma már az internetet használó, nagyszámú munkaállomást működtető vállalatoknál, szervezeteknél az informatikai biztonsághoz szervesen hozzátartozik a vírusvédelem. A Magyar Autóklub informatikáért felelős vezetése is már évekkel ezelőtt vírusszűrő program telepítése mellett döntött, ám akkori választásuk nem bizonyult minden szempontból szerencsésnek.
     
Vírushíradó  
  Vírmérséklet:  
  2017.06.29. A Kaspersky Lab közleménye az ExPetr zsaroló vírusról  
  2017.06.08. A WannaCry zsaroló kártevő gyenge pontjai miatt néha visszaállíthatók az adatok támadás után  
  2017.06.08. A Kaspersky Lab tröszt-ellenes panaszt nyújtott be a Microsoft ellen  
  2016.01.20. Csupa szem és fül az új linuxos kártevő  
  2015.11.03. Fizess Barátom, Így jártál!  
© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás