Termékhírek, érdekességek
Magyarul is elérhetőek a 2017. évi Kaspersky termékek
    Budapest, 2016. szeptember 19.
 
 
Magyarul is elérhetőek a 2017. évi Kaspersky termékek.
 
     
 

Frissítve: 2016. szeptember 19.

Tisztelt Ügyfeleink! Tisztelt Partnereink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a vártnál hamarabb elérhetővé váltak a Kaspersky Lab cég lakossági és mikro-vállalkozási célú infobiztonsági termékeinek 2017. évi magyarított változatai. Az új évjáratú termékek által nyújtott értékes többlet védelmi funkciókról az alábbi leírásokból tájékozódhatnak:

Megjegyzés: az új évjáratú magyarított termékek megjelenése nem jelent frissítési kötelezettséget a felhasználók számára és amennyiben úgy kívánják, a továbbiakban is használhatják a korábbi, Kaspersky 2016 MR1 verziójú, kiforrott termékeket. Az elavulttá vált Kaspersky 2015 és annál korábbi évjáratú szoftverek azonban már nem hosszabbíthatók tovább, mert az újonnan értékesített Kaspersky licensz-kódmondatok használatba vételének előfeltétele a friss védelmi szoftver-csomag feltelepítése. Ez a lépés - a valóban hatékony vírusvédelem biztosítása révén - a felhasználók érdekeit is szolgálja.

Tájékoztatás a vállalati és intézményi felhasználási célú Kaspersky termékekkel kapcsolatban

A Kaspersky Lab cég 2016. augusztus 16-án közzétette a KAV Endpoint Security 10 Service Pack 1 Maintenance Release 3 elnevezésű végponti védelmi termékét - amely már támogatást nyújt a Windows 10 RS1 Anniversary Update rendszer felhasználói számára. Az új kiadás egyelőre angolul és más nagy nyelveken érhető el, magyarítása előre láthatólag 2 hónapot vehet igénybe, addig szíves türelmüket kérjük.

A Kaspersky termékekkel kapcsolatos műszaki kérdésekben a 2F technikai támogató szolgálata nyújt segítséget a lentebb olvasható elérhetőségeinken.

 
   
  oldal tetejére