Letöltés
    xxx
 
 

Napjainkban az Internet használatának és az elektronikus levelezés rohamos mértékű terjedésével párhuzamosan egyre nagyobb figyelmet kell szentelnünk az informatikai rendszerünk biztonságának, hiszen az Inteneten keresztül nemcsak hasznos információkhoz, munkánkat segítő adatokhoz férhetünk hozzá, hanem sajnálatos módon rendszereink ki vannak téve a napról napra születő újabb és újabb vírusok, férgek támadásának, illetéktelen behatolásoknak. A támadások elleni hatékony védekezéshez a 2F 2000 Kft. gyors és mindig elérhető segítséget kíván nyújtani a különböző gyártók folyamatosan frissülő, az egyes vírusokra szabott mentesítő programjainak rendelkezésre bocsátásával.

Oldalunkon a Gyorsmentesítőkön kívül, különböző Vírusadatbázisok, Szoftverek és Frissítések, valamint Próbaverziók és Segédprogramok találhatóak, amennyiben kérdése merül fel a különböző programok használatával, kérjük, kérje Ügyfélszolgálatunk segítségét!

 
     
 
Szoftverek - kereskedelmi verziók
 
     
  Az egyes termékek legfrissebb verzióit tölthetik le itt felhasználóink.  
     
     
 
Szoftverek - próbaverziók
 
     
     
     
 
Termék-frissítések, utólagos javítások
 
     
     
     
 
Dokumentáció
 
     
  Itt találhatóak meg a kézikönyvek.  
     
     
 
Segédprogramok
 
     
 

Hasznos segédeszközök egy problémás gép diagnosztizálásához.

 
     
     
 
Gyorsmentesítők
 
     
  Hasznos segédeszközök a vírusok elleni küzdelemhez.  
     
     
 
Vírus-adatbázisok letöltése (legacy funkció)
 
     
  Bármely víruskereső rendszer csupán félkarú óriás, ha a vírusadatbázisa nincsen megfelelő időközönként frissítve. A cégünk által jelenleg forgalmazott termékek maximális biztonságot nyújtanak, mert hálózati letöltéssel automatikusan végzik ezt a tevékenységet - ezért kézi frissítésre az esetek többségében nincs szükség, illetve lehetőség.

A kézi frissítésre még támogatott termékek esetében itt találhatóak meg a legfrissebb vírusadatbázisok, amelyek letöltésével és telepítésével netkapcsolat nélkül is biztosíthatjuk munkaállomásaink és szervereink naprakész védettségét.

 
     
     
 
Kódmondatok
 
     
  Itt találhatóak meg a termék-telepítő és aktiváló kódmondatok.  
     
  oldal tetejére