HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Letöltés » Kódmondatok
 
 
Letöltés
Kódmondatok
   
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Letöltés
 
Gyorsmentesítők
Vírusadatbázisok
Szoftverek
Javítások, Frissítések
Próbaverziók
Segédprogramok
Kódmondatok
     
Vírushíradó  
  Vírmérséklet:  
  2017.06.29. A Kaspersky Lab közleménye az ExPetr zsaroló vírusról  
  2017.06.08. A WannaCry zsaroló kártevő gyenge pontjai miatt néha visszaállíthatók az adatok támadás után  
  2017.06.08. A Kaspersky Lab tröszt-ellenes panaszt nyújtott be a Microsoft ellen  
  2016.01.20. Csupa szem és fül az új linuxos kártevő  
  2015.11.03. Fizess Barátom, Így jártál!  
 
 
 
Belépés a kódmondatokhoz
 
     
     
 

Rendszerünk fájl-letöltési rendszere némileg különbözik a szokásos, jelszóval védett rendszerektől. A működésének lényege, hogy a letöltés maga nincs jelszóhoz kötve, de a letölthető állományok maguk kódoltak, csak a hozzájuk tartozó kódmondat begépelésével lehet üzembe helyezni őket.

A kódmondatok azonban természetesen csak a regisztrált felhasználókat illetik meg, ezért a kódmondatokat tartalmazó terület elérése már egyedi felhasználói névhez és jelszóhoz kötött. Egy érvényes név/jelszó párral elérhető a kódmondatok területe, aktiválható a letöltött termék.

 
     
 
Néhány tanács:
     
  Addig ne töltsünk le semmit a kódolt állományok közül, amíg meg nem bizonyosodtunk róla, hogy rendelkezünk a nyitáshoz szükséges kódmondattal.
  A kódmondat begépelése gyakran nem könnyű, hiszen egyetlen betű vagy szám elütése is azt eredményezi, hogy a dekódolás sikertelen lesz. Éppen ezért ajánljuk a következő módszereket:
   

Használjuk az operációs rendszerünk által nyújtott Másolás/Beillesztés lehetőséget. Amikor a kódmondatot tartalmazó oldalra jutottunk, jelöljük ki a kódmondatot, és használjuk a Másolás funkciót. Azután indítsuk el a kódolt programot, és amikor az kéri a kódmondatot, akkor használjuk a Beillesztés billentyűkombinációt. Windows rendszereken például Ctrl-C vagy Ctrl-Insert kombinációt kell használnunk a másoláshoz, illetve Ctrl-V, vagy Shift-Insert kombinációt a beillesztéshez.

Egyes termékek a kódmondatot beíráskor csak csillagokkal jelzik ki, azaz a képernyőn nem olvasható a beírt kódmondat. Ekkor az elgépelés esélye is nagyobb. Ennek kiküszöböléséhez indítsuk el a Notepad (Jegyzettömb) programot, és gépeljük be ott a kódmondatot. Ezután jelöljük ki a begépelt kódmondatot, és használjuk rendszerünk Másolás funkcióját (lásd feljebb), majd indítsuk el a letöltött kódolt programot, és a kódmondat begépelése helyett használjuk a Beillesztés billentyűkombinációt.
 
     
  oldal tetejére  

© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás