Szolgáltatásaink
   
 
  A 2F 2000 Kft. a világszínvonalú informatikai biztonsági termékeket gyártó cégek hazai képviselete mellett a folyamatosan változó felhasználói igények figyelembe vételével egyre nagyobb hangsúlyt fektet a hozzáadott értékek, a terméktámogatás, a termékekhez kapcsolódó különböző szolgáltatások nyújtására, az összetett informatikai biztonsági problémák megoldására, annak érdekében, hogy a kialakított biztonsági rendszerek megőrizzék és hosszú távon biztosítsák a felhasználó teljes körű védelmét.
 
     
 
Az IT biztonsági problémák néhány jellegzetes forrása
 
     
 
  A felhasználó rendszerének kiépítésekor nem fordított figyelmet erre a problémakörre, és jóval a rendszer elkészülte után kezd a biztonsági feladatokkal foglalkozni.
  Nincs kellően definiált biztonsági szabályzat, biztonsági házirend. Ez a dokumentum, vagy szabály jelöli ki pontosan egy cég biztonsági szempontból kényes pontjait, adatait, munkatársait, tevékenységeit.
  Nincs a cég szakembergárdájában kijelölt, megfelelően képzett biztonsági szakember, aki képes átlátni és megoldani a felmerülő biztonsági kérdéseket, feladatokat.
  A vállalat a gondosan kialakított biztonsági rendszer mellett nem fordít figyelmet a felhasználók oktatására, képzésére.
 
     
 
A 2F 2000 Kft. szakemberei ezen problémák megoldásához nyújtanak segítséget az alábbi területeken
 
     
 
  Hálózai rendszerfelügyelet, monitoring
  Kockázatfelmérés, biztonsági audit
  Oktatás
  Sérülékenység elemzés, Behatolás-detektálás
  Spam- és tartalomszűrés
 

Terméktámogatás normál

 

Terméktámogatás közbeszerzés

  Titkosítás, digitális tanúsítványok
  Tűzfal megoldások
  Vírusvédelem
 
     
  oldal tetejére