HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Szolgáltatásaink » Oktatás
 
 
Szolgáltatásaink
Oktatás
    Egy informatikai rendszer biztonságának megvalósítási folyamata nem zárul le a megfelelően megtervezett rendszer kiépítésével, hiszen a védelmet a kiépítés után is folyamatosan fenn kell tudni tartani, amelynek alapkövetelménye a rendszer megfelelő használata. Ennek érdekében különböző jellegű oktatásokkal segítjük elő a szükséges ismeretek elsajátítását.
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Szolgáltatásaink
 
Hálózati rendszerfelügyelet, monitoring
Kockázatfelmérés, biztonsági audit
Oktatás
Sérülékenység elemzés, behatolás-detektálás
Spam és tartalomszűrés
Terméktámogatás normál
Terméktámogatás közbeszerzés
Titkosítás, digitális tanúsítványok
Tűzfal megoldások
Vírusvédelem
 
 
  A legjobban megtervezett, legbiztonságosabb rendszerek sem alkalmasak arra, hogy megvédjék felhasználóikat az esetleges támadásoktól, ha nem a megfelelő módon használják azokat.
 
     
 
A felhasználók és rendszergazdák számára szervezett rendszeres oktatás célja az információbiztonsági rendszerek alapos megismertetése, és az azokkal szemben kialakult negatív beidegződések, valamint a távolságtartás megszüntetése
     
  Check Point Authorized Training Center szolgáltatásunk keretében szervezett Check Point tanfolyamokon olyan rendszergazdákat képezünk ki, akik a tanfolyamon szerzett ismeretek segítségével szembe tudnak nézni az Internet folyamatosan változó fenyegetéseivel, és az általunk forgalmazott Check Point tűzfal-rendszerek felügyeletét a lehető legmagasabb szinten tudják ellátni.
     
  Az oktatóközpont kellemes környezete, kitűnő műszaki felszereltsége és oktatóink szakmai gyakorlata a biztosíték arra, hogy tanulóink a tanfolyamok elvégzése után a Check Point Certified Security Administrator (CCSA) és a Check Point Certified Security Expert (CCSE) vizsgák letételével maguk is képessek lesznek problémamentes és biztonságos tűzfalak kialakítására és felügyeletére.
 
     
  oldal tetejére  
   
Esettanulmányok
Kaspersky az Autóklubnál
Ma már az internetet használó, nagyszámú munkaállomást működtető vállalatoknál, szervezeteknél az informatikai biztonsághoz szervesen hozzátartozik a vírusvédelem. A Magyar Autóklub informatikáért felelős vezetése is már évekkel ezelőtt vírusszűrő program telepítése mellett döntött, ám akkori választásuk nem bizonyult minden szempontból szerencsésnek.
     
Vírushíradó  
  Vírmérséklet:  
  2017.06.29. A Kaspersky Lab közleménye az ExPetr zsaroló vírusról  
  2017.06.08. A WannaCry zsaroló kártevő gyenge pontjai miatt néha visszaállíthatók az adatok támadás után  
  2017.06.08. A Kaspersky Lab tröszt-ellenes panaszt nyújtott be a Microsoft ellen  
  2016.01.20. Csupa szem és fül az új linuxos kártevő  
  2015.11.03. Fizess Barátom, Így jártál!  
© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás