HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Szolgáltatásaink » Vírusvédelem
 
 
Szolgáltatásaink
Vírusvédelem
    Napjainkban a számítógép vírusok olyan mértékben elterjedtek és olyan fejlett hatásmechanizmussal rendelkeznek, hogy megfelelő védelem nélkül bármikor, bárhol, akár millió forintban mérhető károkat is okozhatnak.
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Szolgáltatásaink
 
Hálózati rendszerfelügyelet, monitoring
Kockázatfelmérés, biztonsági audit
Oktatás
Sérülékenység elemzés, behatolás-detektálás
Spam és tartalomszűrés
Terméktámogatás normál
Terméktámogatás közbeszerzés
Titkosítás, digitális tanúsítványok
Tűzfal megoldások
Vírusvédelem
 
 
  A biológiai vírusokhoz hasonlóan a számítógépeket fenyegető vírusok elterjedéséhez is szükséges, hogy a potenciális hordozók, célpontok száma elérjen egy bizonyos kritikus mennyiséget. Az információtechnológia jelenlegi állása - amellett, hogy a mindennapi életünket jelentősen megkönnyítette - sajnos olyan veszélyeknek is életteret teremtett, amelyek azelőtt nem léteztek, vagy nem jelentettek komolyabb fenyegetést.
 
     
 
Napjainkban a számítógép vírusok olyan mértékben elterjedtek és olyan fejlett hatásmechanizmussal rendelkeznek, hogy megfelelő védelem nélkül bármikor, bárhol, akár millió forintban mérhető károkat is okozhatnak
     
  A rendszer felmérése után kiválasztjuk, és javaslatot teszünk a szervezet igényeihez legjobban illeszkedő vírusvédelmi megoldásra, telepítjük és felügyeljük annak naprakész működését.
  Kiváló gyártói kapcsolataink révén a piac leghatékonyabb rendszereit (F-Secure, Kaspersky, Trend Micro) ajánljuk ügyfeleinknek, amelyek minden felhasználói igényt kielégítenek a legkisebb, mindössze néhány számítógépet használó irodáktól a legnagyobb, akár több tízezer gépes, nagymértékben heterogén hálózatokig, illetve az Internet használatáig.
 
     
 
Szakembereink
     
  több éves tapasztalattal, a magyar piacon egyedülálló, a gyártók által is igazolt szakmai felkészültséggel rendelkeznek,
  vírusvédelmi ismereteiket 2002 ősze óta a nagyközönséggel is megosztják: vírusvédelmi információs weboldalunk, amely a http://www.virushirado.hu/ oldalon érhető el, a vírusok terén kevésbé gyakorlott felhasználók és a rutinos, nagy hálózatokat felügyelő rendszergazdák számára is értékes információkat tartalmaz.
 
     
  oldal tetejére  
   
Esettanulmányok
Kaspersky az Autóklubnál
Ma már az internetet használó, nagyszámú munkaállomást működtető vállalatoknál, szervezeteknél az informatikai biztonsághoz szervesen hozzátartozik a vírusvédelem. A Magyar Autóklub informatikáért felelős vezetése is már évekkel ezelőtt vírusszűrő program telepítése mellett döntött, ám akkori választásuk nem bizonyult minden szempontból szerencsésnek.
     
Vírushíradó  
  Vírmérséklet:  
  2017.06.29. A Kaspersky Lab közleménye az ExPetr zsaroló vírusról  
  2017.06.08. A WannaCry zsaroló kártevő gyenge pontjai miatt néha visszaállíthatók az adatok támadás után  
  2017.06.08. A Kaspersky Lab tröszt-ellenes panaszt nyújtott be a Microsoft ellen  
  2016.01.20. Csupa szem és fül az új linuxos kártevő  
  2015.11.03. Fizess Barátom, Így jártál!  
© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás