HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Termékeink » Clearswift » MAILsweeper
www.clearswift.com
 
Clearswift
MAILsweeper
    A Clearswift MAILsweeper alkalmazásával a vállalatok sikerrel optimalizálhatják hálózatuk teljesítményét és üzleti hatékonyságukat az e-mail forgalom kontrollálása által.
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Termékeink
 
CheckPoint
Clearswift
F-Secure
Kaspersky
Sophos
Trend Micro
 
 
 
A MAILsweeper hatékony megoldást jelent a DoS támadások, a spam, illetve az e-mailben érkező vírusok ellen
 
     
 

A bejövő és kimenő levelek mindegyike - a végfelhasználó számára láthatatlanul - ellenőrzésre kerül a megadott szabályok alapján. A termék - a tartalomszűrők piacán szinte egyedülállóan - hat éve jelen van a piacon, így a folyamatos fejlesztések révén versenytársait a páratlanul széles szolgáltatáskészlettel és a minden részletre kiterjedő finomhangolhatósággal előzi meg.

A MAILsweeper hatékony megoldást jelent a DoS támadások, a spam, illetve az e-mailben érkező vírusok ellen. Alkalmazásával az egyes vírusvédelmi szoftverek számára problémát jelentő script és makróvírusok ellen is védetté válik a hálózat. A teljes biztonság érdekében a program képes együttműködni más gyártók (pl.: F-Secure) vírusvédelmi megoldásával.

A spam (kéretlen levél) napjainkban egyre inkább jelentős tényezővé válik az erőforrás-menedzsment, illetve a munkaerő hatékonyság kérdésében. A MAILsweeper beépített, rendszeresen frissített feketelistája, valamint a lokális kiegészítések (e-mail és IP címek) alapján szűri ki a kéretlen leveleket a levélforgalomból.

A szoftver telepítése és rendszerbe integrálása a logikus és átlátható kezelőfelület jóvoltából igen egyszerű. A program kifinomult naplózó és jelentéskészítő modulja révén jól áttekinthető grafikonok formájában percrekész adatokat nyerhetünk ki a levélforgalom összetételéről és megoszlásáról.

A MAILsweeper házirend (e-policy) alapú menedzsmentje lehetőséget teremt arra, hogy különféle szűrési szabályokat alkalmazzunk egyes csoportokra, azaz megvalósítható, hogy bizonyos e-mail címekről (pl. kollégáktól kapott levelek), vagy bizonyos e-mail címekre (pl. a rendszergazda levelei) érkező küldemények az átlagostól eltérő elbírálás alá essenek.

 
     
 
A szoftver fő jellemzői
     
  Rugalmas házirend alapú működés
  Védelem az információk elvesztése és a tömeges e-mailek ellen
  Védelem a kéretlen e-mailek és csatolt állományok ellen
  A belső levelezés működésének - és ezáltal a hálózt kihasználtságának - optimalizálása
  Nemkívánatos állományok (MP3, AVI, MPEG) kezelése
  Kompatibilitás a vezető gyártók vírusvédelmi termékeivel
  A levélforgalom részletes naplózása és riportolása
 
     
 
Rendszerigények
     
  Pentium III 800 MHz
  2 GB szabad tárolókapacitás
  256 MB memória
  Internet Explorer IE6
  Microsoft Data Access Components 2.6
  Microsoft Management Console 1.2
  Windows 2000 SP2
 
     
  A MAILsweeper szoftverhez egy éves időtartamú szoftverkövetés vásárolható, amely tartalmazza a technikai tanácsadást, a programverzió frissítéseket, a javítóállományokat, valamint a napi frissítésű spam-adatbázishoz való hozzáférés lehetőségét. Az egy év leteltével a licensz (a frissítés és a támogatás) az aktuális listaár 25%-áért további egy évvel meghosszabbítható.  
     
  oldal tetejére  

© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás