HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Termékeink » Clearswift » WEBsweeper
www.clearswift.com
 
Clearswift
WEBsweeper
    A Clearswift a tartalomszűrő szoftverek piacán jelentős - közel 25 százalékos - részesedéssel bíró vállalat, melynek megoldásai az elektronikus kommunikáció teljes körű menedzselésére és biztosítására fókuszálnak.
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Termékeink
 
CheckPoint
Clearswift
F-Secure
Kaspersky
Sophos
Trend Micro
 
 
 
Clearswift WEBsweeper tartalomszűrő megoldás
 
     
 
  WEBsweeper  
Napjainkban az üzleti élet zökkenőmentességéhez elengedhetetlen tényező a megbízható Internet kapcsolat. A partnerekkel és az ügyfelekkel való kapcsolattartás, az üzleti tranzakciók lebonyolítása, a hírek és az információk megszerzése mind a biztonságos web-elérés függvénye. Az Internet felől azonban számos fenyegetés érkezhet a hálózatba, így a szervezeteknek szükségük van egy védelmi megoldásra, amely megvédi bizalmas adataikat és jó hírnevüket, valamint segít a termelékenység optimalizálásában.

A Clearswift WEBsweeper tartalomszűrő megoldás, amely egyrészt védelmet nyújt a hálózat számára az Internet-alapú támadásokkal szemben, másrészt egy olyan hatékony eszközt ad a rendszergazdák kezébe, amellyel megvalósítható az Internet használatának teljes kontrollja. A tartalomszűrés legalapvetőbb szintjén - az URL szűrésen - túl a WEBsweeper számos további biztonsági funkciót is tartalmaz. A naponta százával keletkező új weblapok tömegét csupán URL adatbázis alapján szűrni szinte lehetetlen, ezért a szoftver az adminisztrátor által meghatározott szabályrendszer alapján valós idejű tartalomvizsgálatot is végez.

A vállalati hálózatok nem üzleti jellegű felhasználása káros hatással van a rendszer teljesítményére, a produktivitásra valamint a cég jó hírnevére. Ezen káros hatások elkerülése érdekében célszerű jól átgondolt Internet-használati szabályrendszert létrehozni és érvényesíteni. A házirend keretein belül aprólékosan szabályozhatjuk az Internet használat szinte minden attribútumát (látogatható/tiltott weboldalak listája, letöltésekre vonatkozó korlátozások stb.) külön a munkaidőre, illetőleg azon kívüli időszakokra.

 
     
 
A szoftver fő jellemzői
     
  Naprakész URL adatbázis több mint 5.6 millió, 40 kategóriába besorolt webcímmel
  Széleskörű konfigurálhatóság
  Házirend alapú vezérlés
  Személyre szabható szűrési szabályok
  Kompatibilitás a piac vezető vírusvédelmi és tűzfal gyártóival
  Percrekész naplózás és jelentéskészítés, valósidejű statisztikák
  Kéretlen webtartalom, Internet alapú levelezés, állományletöltések menedzsmentje
  Ötlépcsős szűrési mechanizmus (Házirend azonosítás, URL szűrés, Tartalom lebontás, Tartalomelemzés, Osztályozás és intézkedés)
 
 
 
 
Rendszerigények
     
  Pentium III 800 MHz
  10 GB szabad tárolókapacitás
  1 GB memória
  Windows 2000 Server
 
     
  oldal tetejére  

© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás