HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Termékeink » CyberGuard
www.cyberguard.com
 
Termékeink
CyberGuard
    A CyberGuard Corporation a kompakt hardveres tűzfalak piacának egyik jelentős szereplője, termékei világszerte több ezer cég és kormányszerv hálózatának védelmét biztosítják.
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Termékeink
 
CheckPoint
Clearswift
F-Secure
Kaspersky
Sophos
Trend Micro
 
 
 
A CyberGuard tűzfalak a jelenleg elérhető legmagasabb minősítéssel rendelkeznek
 
     
 

A cég díjnyertes, piacvezető tűzfalai és biztonságtechnikai termékei megóvják az adatok és az alkalmazások sérthetetlenségét a hackerekkel és az egyéb behatolókkal szemben.

A CyberGuard nagy hangsúlyt fektet a termékek tesztelésére, fejlesztésére és minősítésére - tűzfalaik a jelenleg elérhető legmagasabb, azaz 4. fokozatú Common Criteria (EAL4+) minősítéssel rendelkeznek. A folyamatos munka révén a CyberGuard tűzfalai - az elsődleges szempont, a biztonságos működés mellett - rugalmasan, a növekvő igényeknek megfelelően bővíthetőek, valamint könnyen telepíthetőek és menedzselhetőek.

A napjainkban egyre nagyobb teret hódító kompakt tűzfalmegoldások piacának egyik legjelentősebb szereplője, a CyberGuard széles termékpalettája révén testre szabott védelmi megoldást kínál a számítógépes rendszerek bármelyikének. A CyberGuard termékcsalád képviselői bátran alkalmazhatóak a kisirodai rendszerektől egészen a hatalmas adatforgalmat bonyolító nagyvállalati adatközpontokig, sokoldalúságuk és imponáló teljesítményük révén a hálózatok védelmének biztos alapját képezik.

 
     
 
A Cyberguard eszközök fő jellemzői:
 
     
 
Megerősített operációs rendszer
  Integrált VPN
  FTP, http, SMTP, Telnet, HTTPS proxyk
  Statikus és dinamikus címfordítás
  DNS kliens
  Statikus útválasztás
  Széleskörű naplózás, központi naplótárolás
  Korlátlan számú felhasználó támogatása
  Központi authentikáció
  CVP (Content Vectoring Protokoll) támogatás
 
     
 
Sokoldalú architektúra
    A CyberGuard eszközök alkalmazása során eldönthetjük, hogy tűzfalunk hibrid megoldásként állapottartó csomagszűrőként, vagy alkalmazás szinten működő proxyként üzemeljen.
 
     
 
Integrált VPN
    Az egyszerűen használható, integrált, IPSec kompatibilis VPN tökéletesen képes együttműködni egyéb gyártók szabványos szoftver és hardver alapú titkosító eszközeivel.
 
     
 
Minősítések
    A folyamatos fejlesztőmunka eredményeként a CyberGuard tűzfaltermékei a legkomolyabb minőségbéli elvárásoknak is megfelelnek. A termékcsalád - a tűzfalak piacán elsőként - a jelenleg elérhető legmagasabb szintű, azaz 4. fokozatú Common Criteria (EAL4+) minősítéssel rendelkezik.
 
     
 
A termékcsalád képviselői
     
  LX Premium Firewall/VPN Appliance
   
• Kisebb hálózatok, illetve nagyobb vállalatok kihelyezett irodáinak védelmére kifejlesztett asztali kiszerelésű kompakt tűzfal.
  FS250/500 Premium Firewall/VPN Appliance
   
• Tipikusan közepes méretű (50-150 felhasználó) hálózatok teljes körű tűzfalas védelmének ellátására alkalmas rugalmasan bővíthető megoldás.
  KS1000/1500 Premium Firewall/VPN Appliance
   
• Nagy sávszélességgel rendelkező rendszerek védelmére tervezett, a magas teljesítménybéli elvárásoknak tökéletesen megfelelő eszköz.
  SL2000 Premium Firewall/VPN Appliance
   
• Internetszolgáltatók, illetve adatközpontok védelmére optimalizált, kiemelkedő teljesítménnyel, széles interfészkészlettel és extra biztonsági megoldásokkal felvértezett tűzfalmegoldás.
 
     
  A korlátlan felhasználószám, a komoly teljesítmény és a biztonságos működés garantálja, hogy a Cyberguard eszközei ár/teljesítmény arány tekintetében kiemelkednek a kompakt tűzfalak mezőnyéből.  
     
  oldal tetejére  

© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás