HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Termékeink » F-Secure » F-Secure Client Security 7.x
www.f-secure.hu 
 
F-Secure
F-Secure Client Security 7.x
    Újgenerációs vírusvédelmet biztosít egységes biztonsági rendszer keretében.
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Termékeink
 
CheckPoint
Clearswift
F-Secure
Kaspersky
Sophos
Trend Micro
 
 
 

Az új, gyorsan terjedő számítógépes fenyegetések ma már egyre gyakoribbak, mivel a vírusírók elsődleges motivációja a pénzügyi haszonszerzés. A modern, professzionális bűnözők, hogy észrevétlenek maradhassanak, fejlett technológiák használatával rejtik el az általuk létrehozott ártó programokat. Támadásaik sokkal célzottabbak, így előfordulhat, hogy csak egyetlen cég vagy számítógép esik áldozatául egy adott kártékony szoftver támadásának. Ha pedig a vírusvédelem nem képes a támadás észlelésére, akkor senki sem képes rá. Egy rejtőző kémprogram például komoly károkat okozhat bizalmas információk kiküldésével, vagy a számítógépek teljesítményének - így a munka hatékonyságának - csökkentésével. A modern internetes fenyegetések ellen tehát szükség van a proaktív védelem, a gyanús szoftverműködést figyelő rendszerek és a hagyományos, mintaalapú védelem kombinációjára. Az F-Secure Client Security központi helyről felügyelhető, fejlett és proaktív védelmet kínál a vállalatoknak asztali és hordozható számítógépeik védelmére a hagyományos és az új "nulladik napi" fenyegetések ellen is.

Automatikus valós idejű vírusvédelem
Az F-Secure Client Security automatikusan, valós időben állítja meg a vírusok és a kártékony programok támadásait, függetlenül attól, hogy azok e-mailben, a weben keresztül, hajlékonylemezeken vagy CD-ROM-on érkeznek. A POP3-, IMAP4-, SMTP- és HTTP-forgalom figyelésével megakadályozza a vírusok e-mailben vagy weben keresztüli küldését és fogadását. Több keresőmotor biztosítja a terjedő vírusok elleni tökéletes védelmet, továbbá a telepítés megkönnyítése érdekében az F-Secure Client Security megkeresi azokat a vírusvédelmi programokat, amelyek működési problémát okozhatnak, és eltávolítja őket a telepítés során. A vírusdefiníciók adatbázisai naponta egyszer vagy kétszer automatikusan, felhasználói beavatkozás nélkül frissülnek a sávszélesség minimális felhasználásával. Mivel probléma esetén más kiszolgálók veszik át a frissítési feladatokat, az F-Secure Client Security akkor is friss védelmet nyújt az új vírusok ellen, ha a frissítések eljuttatására használt elsődleges kiszolgáló nem érhető el.

F-Secure DeepGuard
Az F-Secure DeepGuard (TM) egy egyedülálló host-alapú behatolás-védelmi rendszer [Host-based Intrusion Prevention System, HIPS), amelynek technológiája zökkenőmentesen egyesíti a hagyományos, definícióalapú keresőrendszereket a fejlett heurisztikus megoldásokkal, az elkülönített környezetek használatával és a programok futásidejű, viselkedés alapú leállításával. Ez az egyedülálló többszintű megközelítés a téves riasztások számának csökkentésével javítja a termék használhatóságát. Az alkalmazás-vezérléssel kiépített szoros együttműködés is csökkenti a megjelenő üzenetek számát. A telepített F-Secure DeepGuard példányok egy világméretű hálózatot alkotnak, amely számos ismeretlen alkalmazást vizsgálnak meg, így a kártékony programok észlelése és vizsgálata sokkal gyorsabban végezhető el, és hamarabb elkészülhetnek az új vírusdefiníciók.

F-Secure BlackLight
A rootkiteket gyakran használják a kártékony szoftverek, például vírusok, kémprogramok, reklámprogramok, hátsó ajtók, trójai programok és férgek elrejtésére. Az F-Secure BlackLight egy olyan rootkitkereső, amely futtatásakor megvizsgálja a rendszer mélyebb szintjeit, és észleli azokat az objektumokat, amelyek elrejtőznek a felhasználók és a biztonsági szoftverek elől. Ez a viselkedésalapú észlelési technológia a rendszer két "nézetét", megjelenési formáját hasonlítja össze, és azonosítja a különbségeiket ("nézetösszehasonlítást végez"). Ez a két nézet a rendszer alacsony szintű megjelenése, valamint az, amelyet a felhasználó látna, például a Windows Intéző vagy a Feladatkezelő használatakor. A két megjelenési mód közötti különbséget a technológia rootkitként érzékeli. Az egyedülálló távoli felügyeleti képességeknek köszönhetően az ilyen vizsgálatokat a rendszergazdák a teljes vállalati hálózaton a kevésbé zsúfolt időpontokban végezhetik el, így nem befolyásolják a hálózat használatát.

Beépített asztali tűzfal
A beépített asztali tűzfal alapos vizsgálatot végez: hatékonyan figyeli és szűri az internetes forgalmat, így megakadályozza, hogy a hálózaton keresztül illetéktelenek férjenek hozzá a munkaállomásokhoz. A tűzfal emellett elrejti a munkaállomásokat az internetes hackerek és a hálózati férgek elől. A behatolás-megelőzési szolgáltatás elemzi az internetes forgalmat, és automatikusan észleli és megakadályozza a gyanús hálózati forgalmat- például a portvizsgálatot és a hálózati férgek működését.

Alkalmazásvezérlés
Az F-Secure Client Security segítségével a hálózati rendszergazdák egy központi helyről vezérelhetik azokat az alkalmazásokat, amelyek a munkaállomásokon futva hozzáférhetnek az internethez. Ezzel megakadályozható, hogy a végfelhasználók olyan tiltott alkalmazásokat futtassanak, amelyek lehetővé teszik a hackerek és férgek bejutását.

Kém program védelem
A kémprogram olyan szoftver, amelyet általában a felhasználó tudta nélkül telepítenek a számítógépekre, például webböngészés során. A kereskedelmi kémprogramok gyakran felhasználói információk - például webböngészési szokások - megszerzésére irányulnak, és a begyűjtött adatokat reklámcégeknek továbbítják. A kémprogramok legkártékonyabb példányai személyes adatokat, például jelszavakat, vagy e-mail üzeneteket juttatnak el a hackerekhez. Az F-Secure Client Security felismeri és eltávolítja ezeket.

Biztonsági szint automatikus megváltoztatása
Az F-Secure Client Security (TM) automatikusan hozzáigazítja a biztonsági szintet az aktuális feltételekhez. Amikor a számítógép csatlakozik a vállalati hálózathoz, a szoftver az irodai beállításokat használja. Ha a számítógép a vállalati hálózaton kívülről - például otthonról vagy egy szállodából - csatlakozik az internethez, automatikusan szigorúbb beállítások lépnek érvénybe.

Átfogó központi felügyelet és jelentéskészítés
A licenchez tartozó F-Secure Policy Manager használatával a hálózati rendszergazdák távolról, egy központi helyről telepíthetik, konfigurálhatják és figyelhetik az F-Secure Client Security példányait. A rendszergazdák zárolhatják a felhasználói felületet és a biztonsági beállításokat, így a rendszergazdai jogokkal nem rendelkező felhasználók nem kerülhetik meg azokat. Az F-Secure Client Security emellett átfogó jelentéseket készít többek között a biztonsági riasztásokról, a vírusfertőzési arányokról és a vírusdefiníciós adatbázisok frissítéséről. A jelentések és a beállítások a hálózaton keresztül, a biztonsági tartomány vagy az egyes gépek szintjén szabályozhatók.

 
 
 
Támogatott platformok
  Munkaállomás (Windows)
    Windows 2000 (SP4)
Windows XP (SP2)
 
 
 
Kapcsolódó linkek
  Dokumentációk: F-Secure Anti-Virus dokumentációk
   
• Termékdokumentációk: Terméktámogatás / Dokumentációk / F-Secure
  Letöltés: Letölthető file-ok a F-Secure Anti-Virushoz
   
• Vírusadatbázisok: Letöltés / Vírusadatbázisok / F-Secure
• Szoftverek: Letöltés / Szoftverek / F-Secure / Antivirus
• Próbaverziók: Letöltés / Próbaverziók / F-Secure
 
     
  oldal tetejére  

© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás