HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
   
 
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Termékeink
 
CheckPoint
Clearswift
F-Secure
Kaspersky
Sophos
Trend Micro
 
Nyitólap » Termékeink
 
 
 

A 2F 2000 Kft. ügyfelei számára kiváló szakmai minősítésekkel rendelkező szakértői csapatával az általa képviselt világszínvonalú termékek segítségével teljes körű információbiztonsági megoldásokat nyújt a vírusvédelemtől a tartalomszűrésen keresztül a tűzfal megoldásokig.

 
     
  A teljes körű információvédelmi szolgáltatás nyújtása érdekében az alábbi gyártók termékeit forgalmazzuk  
     
 
 
Clearswift
A Clearswift a tartalomszűrő szoftverek piacán jelentős - közel 25 százalékos - részesedéssel bíró vállalat, melynek megoldásai az elektronikus kommunikáció teljes körű menedzselésére és biztosítására fókuszálnak.
 
F-Secure
A finn székhelyű F-Secure Corporation 1988. óta a lakossági vírusvédelem és a központilag menedzselhető vállalati adatvédelmi megoldások egyik vezető szállítója.
 
Kaspersky Lab
A Kaspersky Labs nemzetközi szoftverfejlesztő cég, amelynek fő szakterülete a vírusok, a hackerek és a levélszemét (spam) elleni védekezés.
 
Sophos
A brit illetőségű Sophos cég 1987 óta a vírusvédelmi és adat-titkosítási termékek és szolgáltatások egyik vezető szállítója a vállalati és enterprise piacon. A cég erősségei közül kiemelkednek a felhasználóbarát UTM hálózati eszközök és a termékeik egyedülállóan átfogó és könnyen használható központi vezérlése.
 
Trend Micro
A Trend Micro közel tíz éve a vírusvédelmi és tartalombiztonsági termékek és szolgáltatások egyik vezető szállítója. A cég legfőbb erőssége az egyedülállóan széles platform-lefedettség.
 
Check Point
A Check Point Technologies a világ tűzfalpiacának vezető gyártója. A cég csúcstechnológiájú tűzfalszoftverei hálózatok tízezreit, felhasználók millióit védik az Internet felől érkező veszélyforrásokkal szemben.
 
     
  oldal tetejére  

© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás