HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Termékeink » Kaspersky » Anti-Spam
www.kaspersky.hu
 
Kaspersky
Anti-Spam
    A Kaspersky Labs nemzetközi szoftverfejlesztő cég, amelynek fő szakterülete a vírusok, a hackerek és a levélszemét (spam) elleni védekezés.
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Termékeink
 
CheckPoint
Clearswift
F-Secure
Kaspersky
Sophos
Trend Micro
 
 
 
A Kaspersky Anti-Spam a napjainkban egyre inkább elharapódzó levélszemét (spam) ellen kínál intelligens védelmet a vállalati hálózatok számára
 
     
  A 'Kaspersky Labs' és az 'Ashamanov and Partners' közös munkájaként létrejött szoftver a piacon kapható egyik leghatékonyabb megoldás a levelezés és a hálózati forgalom optimalizálására.

A szoftver hatékonysága abban rejlik, hogy párhuzamosan alkalmazza a "feketelistás" keresést (a listán szereplő szavakat tartalmazó leveleket szűri), a meglévő spam-mintákkal való összehasonlítást, és a heurisztikus analízist (intelligens tartalomelemzés) a bejövő üzenetekre. A program már a levelezőszerveren szűri az üzeneteket, így a gyanús levelek már el sem jutnak a címzett felhasználó mailboxába. Ez lehetővé teszi, hogy a spam kezelésére fordítandó idő csökkentésével a szervezet jelentős költségmegtakarításokat eszközöljön a levelezési rendszer fenntartása kapcsán.

A Kaspesky Anti-Spam bármilyen levelezőszoftverrel képes együttműködni - legyen szó Sendmail, Qmail vagy MS Exchange alapú rendszerekről, az integráció nem okoz problémát. Az operációs rendszertől függően a szoftver egy távoli gépre, illetve közvetlenül a levelezőszerverre telepíthető.

A Kaspersky Anti-Spam számos módszert használ arra, hogy távoltartsa a kéretlen üzeneteket a végfelhasználók levelesládájától. A szűrés alapját a küldemény szinte bármelyik attribútuma képezheti: a küldő és a címzett címe, az üzenet mérete vagy akár a levél fejrésze. A cím alapján történő szűrés fontos segédeszköze a rendszeresen frissített feketelista, valamint egy speciális RBL adatbázis, amely azon levelezőszerverek IP címét tartalmazza, amelyek spam terjesztéssel hozhatóak kapcsolatba.

A szoftver a leveleket teljes egészében vizsgálja, így szűrésre kerülnek a csatolt állományok (ASCII, HTML, MS Word 6.0, RTF), illetve az üzenet fejrésze is. A legfrisebb fejlesztések révén a levél szövege szemantikus elemzésen is átesik, bár ez a funkció jelenleg még csak orosz és angol nyelven érhető el.

 
     
 
A Kaspersky Anti-Spam által használt szűrési módszerek:
 
     
 
  előre definiált mintákkal való összehasonlítás
  kulcskifejezések heurisztikus keresése
  lexikális struktúra vizsgálat
 
     
 

Az előre definiált beállításoknak megfelelően a program a spam-teszten elért eredménytől függően kézbesíti, egy tetszőleges e-mail címre továbbítja, vagy törli az éppen vizsgált üzenetet.
A szoftver hatékonyságának kulcsa a nyelvtani szakértők által fejlesztett szűrési adatbázis rendszeres frissítése, amely az Internetről automatikusan, vagy kézileg letölthető. Az így megszerzett adatbázist az adminisztrátor kiegészítheti üzenetmintákkal, e-mail címekkel, és IP címekkel, így megvalósítható a teljesen testreszabott tartalomszűrés. A Kaspersky Anti-Spam menedzsment modulja segítségével a szoftver a weben keresztül szabadon konfigurálható.

A Kaspersky Anti-Spam alkalmazásával - az eddig a spam kezelésére fordított értékes idő- és pénzeszközök felszabadulása révén - megvalósítható az üzleti- és magánlevelezés optimalizálása.

 
     
 
Kapcsolódó linkek
     
  Dokumentációk: Kaspersky termékdokumentációk
   
• Termékdokumentációk: Terméktámogatás / Dokumentációk / Kaspersky
     
  Letöltés: Letölthető file-ok a Kaspersky Anti-Virushoz
   
• Vírusadatbázisok: Letöltés / Vírusadatbázisok / Kaspersky
• Szoftverek: Letöltés / Szoftverek / Kaspersky
• Frissítések: Letöltés / Frissítések / Kaspersky
• Próbaverziók: Letöltés / Próbaverziók / Kaspersky
 
     
  oldal tetejére  

© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás