HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Termékeink » Kaspersky » Anti-Virus 6.0
www.kaspersky.hu
 
Kaspersky
Anti-Virus 6.0
   
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Termékeink
 
CheckPoint
Clearswift
F-Secure
Kaspersky
Sophos
Trend Micro
 
 
  A Kaspersky Anti-Virus 6.0 program integrált védelmi megoldást kínál a számítógépes kártevők - vírusok, férgek, spyware-ek, rootkitek és egyéb fenyegetések - elleni harcban. Az egyes komponensek tökéletes együttműködése biztosítja a kompatibilitási problémáktól mentes működést és az alacsony erőforrás-használatot. A Kaspersky Anti-Virus 6.0 kombinálja a hagyományos anti-vírus technológiákat a legújabb proaktív technológiákkal, lehetővé téve a fertőzések mellett a gyanús program-aktivitások észlelését és blokkolását.. A biztonság állandó fenntartása mellett a termék folyamatosan tájékoztatja a felhasználót a védelem mindenkori aktuális állapotáról, jelentéseket készít, közreműködik a felmerülő biztonsági problémák megoldásában és gondoskodik az adatbázisok automatikus frissítéséről.  
 
 
Védelem a rosszindulatú programok ellen
 
  A Kaspersky Anti-Virus 6.0 a használt levelezőkliens típusától függetlenül protokoll szinten szűri a levélforgalmat mind a beérkező (POP3, IMAP, NNTP), mind a kimenő (SMTP) levelek esetében. Az Microsoft Outlook, Microsoft Outlook Express és a The Bat! levelezőprogramok esetén egy plug-in segítségével lehetőség van a levéladatbázisban lévő kártevők kezelésére is.
A levélszűrés mellett a termék folyamatosan monitorozza a HTTP forgalmat is, így böngészés közben a kártevőket tartalmazó fájlok már azelőtt észlelésre és blokkolásra kerülnek, mielőtt azt a böngésző megkapná, vagy elmentené. A KAV 6.0 folyamatosan figyeli az egyes programok és folyamatok viselkedését a memóriában és értesíti a felhasználót, ha veszélyes, gyanús vagy rejtett (pl.: rootkit) folyamatot észlel, ezáltal meg tud akadályozni bármilyen kritikus, a fájlrendszert vagy a regisztrációs adatbázist érintő változtatást. A program lehetőséget teremt egyes állományok, könyvtárak vagy lemezek fokozott ellenőrzésére, ezáltal biztosítva a rendszer kritikus pontjainak biztos védelmét.
A szoftver blokkolja a kártékony makrók lefuttatását, esetleges fertőzés esetén pedig a "system restore " funkció jóvoltából visszaállítja a kártevők által kezdeményezett változásokat.
A KAV 6.0 az alkalmazott új technológiák jóvoltából alacsonyabb erőforrás-igényű, mégis gyorsabb keresést, a vírusminta fájlok méretének csökkentése pedig azonnali frissítést tesz lehetővé.
 
 

 

KAV 6.0

KIS 6.0

Vírusvédelem

E-mail forgalom vírusvédelme

Személyi tűzfal / behatolásfigyelő

Spamszűrés

Spyware szűrés

Védelem a rootkit-ek ellen

Phishing szűrés

Központi menedzsment

 
 
 
Támogatott platformok
     
  Munkaállomás / Windows
    Windows 98 (SE)
Windows Millenium
Windows NT 4 Workstation (SP 6a)
Windows 2000 Professional (SP 2)
Windows XP (SP 1)
 
 
 
Kapcsolódó linkek
 
  Dokumentációk: Kaspersky termékdokumentációk
   
• Termékdokumentációk: Terméktámogatás / Dokumentációk / Kaspersky
 
  Letöltés: Letölthető file-ok a Kaspersky Anti-Virushoz
   
• Vírusadatbázisok: Letöltés / Vírusadatbázisok / Kaspersky
• Szoftverek: Letöltés / Szoftverek / Kaspersky
• Frissítések: Letöltés / Frissítések / Kaspersky
• Próbaverziók: Letöltés / Próbaverziók / Kaspersky
 
 
  oldal tetejére  

© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás