HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Termékeink » Kaspersky » Internet Security 6.0
www.kaspersky.hu
 
Kaspersky
Internet Security 6.0
   
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Termékeink
 
CheckPoint
Clearswift
F-Secure
Kaspersky
Sophos
Trend Micro
 
 
  A Kaspersky Internet Security 6.0 program teljes körű, integrált védelmi megoldást kínál a kis irodák és az otthoni felhasználók számára a számítógépes kártevők - vírusok, férgek, spam, spyware-ek, phishing, rootkitek és egyéb fenyegetések - elleni harcban. Az egyes komponensek tökéletes együttműködése biztosítja a kompatibilitási problémáktól mentes működést és az alacsony erőforrás-használatot. A Kaspersky Internet Security 6.0 kombinálja a hagyományos anti-vírus technológiákat a legújabb proaktív technológiákkal, lehetővé téve a fertőzések mellett a gyanús program-aktivitások észlelését és blokkolását. A proaktív anti-vírus technológia, a személyi tűzfal és behatolás érzékelő rendszer (IDS/IPS) valamint a spamszűrő modul egy biztonsági termékben történő kombinálása első osztályú védelmet garantál napjaink komplex biztonsági fenyegetéseivel szemben. A biztonság állandó fenntartása mellett a termék folyamatosan tájékoztatja a felhasználót a védelem mindenkori aktuális állapotáról, jelentéseket készít, közreműködik a felmerülő biztonsági problémák megoldásában és gondoskodik az adatbázisok automatikus frissítéséről.  
 
 
Védelem a rosszindulatú programok ellen
 
  A Kaspersky Internet Security 6.0 a használt levelezőkliens típusától függetlenül protokoll szinten szűri a levélforgalmat mind a beérkező (POP3, IMAP, NNTP), mind a kimenő (SMTP) levelek esetében. Az Microsoft Outlook, Microsoft Outlook Express és a The Bat! levelezőprogramok esetén egy plug-in segítségével lehetőség van a levéladatbázisban lévő kártevők kezelésére is.
A levélszűrés mellett a termék folyamatosan monitorozza a HTTP forgalmat is, így böngészés közben a kártevőket tartalmazó fájlok már azelőtt észlelésre és blokkolásra kerülnek, mielőtt azt a böngésző megkapná, vagy elmentené. A KIS 6.0 folyamatosan figyeli az egyes programok és folyamatok viselkedését a memóriában és értesíti a felhasználót, ha veszélyes, gyanús vagy rejtett (pl.: rootkit) folyamatot észlel, ezáltal meg tud akadályozni bármilyen kritikus, a fájlrendszert vagy a regisztrációs adatbázist érintő változtatást.
 
 
 
Védelem a kémprogramok ellen
 
  A Kaspersky Internet Security 6.0 megakadályozza a jelszavak, bankszámla - és hitelkártya adatok, PIN kódok, vagy más egyéb bizalmas információk kiszivárogtatását. A program észleli az adathalász (phising) próbálkozásokat, értesíti a felhasználót és letiltja a csaló link elérését. A szoftver blokkolja a káros webes tartalmakat, pop-up ablakokat, banner-eket, amelyek nemcsak bosszantóak, de a felhasználót átirányítva más weboldalakra sok estben kártékony kódot próbálnak a számítógépre csempészni. A Kaspersky Internet Security 6.0 meggátolja az engedély nélküli kapcsolódási kísérleteket fizetős telefonszolgáltatókhoz is, ezáltal megelőzve azt, hogy a felhasználó horribilis összegről szóló csekket kapjon olyan szolgáltatásokról, amelyeket nem önszántából vett igénybe.  
 
 
Védelem a számítógépes betörések ellen
 
  A beépített személyi tűzfal modul segítségével a KIS 6.0 blokkolja a portszkenneléseket és hatékonyan ellenáll a hacker-ek által használt támadási módszereknek. A program folyamatosan figyeli a hálózati aktivitást és statisztikát készít az összegyűjtött adatokból. A beállított szabályoknak megfelelően felügyeli a számítógépen futó programok hálózati kommunikációját, és nyomon követi a bejövő és kimenő adatcsomagokat. Lopakodó módban működve a külvilág számára láthatatlanná teszi a számítógépet, elrejtve a gépet a kívülről érkező felderítési kísérletek elől.  
 
 
Védelem a spam-ek ellen
 
  A Kaspersky Internet Security 6.0 egy nagy érzékenységű, a különféle szűrési módszerek kombinációján alapuló spamszűrési módszert alkalmaz a beérkező kéretlen reklámlevelek észlelésére. A fekete (tiltott) és fehér (engedélyezett) címlistából, szöveg analízisből, és öntanuló algoritmusból álló összetett módszer a spam levelek igen hatékony szűrését teszi lehetővé. A program, amellett, hogy a levelezőprogramok sorát támogatja, képes a kép formátumban érkező spam-ek észlelésére is. A Microsoft Outlook, Microsoft Outlook Express és a The Bat! Levelezőprogramok olyan bővítőmodullal is el vannak látva, amely segítségével a felhasználó feldolgozási szabályokat állíthat be a spamszűrés eredményétől függően. A Mail Dispatcher lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy beletekintsen a bejövő levek fejlécébe még a szerveren, anélkül, hogy letöltené azokat a számítógépre, illetve kéretlen levelek esetén visszautasíthatja a levelet megakadályozva a káros tartalmakat hordozó emailek letöltését.  
 

 

KAV 6.0

KIS 6.0

Vírusvédelem

E-mail forgalom vírusvédelme

Személyi tűzfal / behatolásfigyelő

Spamszűrés

Spyware szűrés

Védelem a rootkit-ek ellen

Phishing szűrés

Központi menedzsment

 
 
 
Támogatott platformok
     
  Munkaállomás / Windows
    Windows 98 (SE)
Windows Millenium
Windows NT 4 Workstation (SP 6a)
Windows 2000 Professional (SP 2)
Windows XP (SP 1)
 
 
 
Kapcsolódó linkek
 
  Dokumentációk: Kaspersky termékdokumentációk
   
• Termékdokumentációk: Terméktámogatás / Dokumentációk / Kaspersky
 
  Letöltés: Letölthető file-ok a Kaspersky Anti-Virushoz
   
• Vírusadatbázisok: Letöltés / Vírusadatbázisok / Kaspersky
• Szoftverek: Letöltés / Szoftverek / Kaspersky
• Frissítések: Letöltés / Frissítések / Kaspersky
• Próbaverziók: Letöltés / Próbaverziók / Kaspersky
 
 
  oldal tetejére  

© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás