HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Termékeink » Kaspersky » Anti-Virus for Windows Workstations
www.kaspersky.hu
 
Kaspersky
Anti-Virus for Windows Workstations
    A Kaspersky Labs nemzetközi szoftverfejlesztő cég, amelynek fő szakterülete a vírusok, a hackerek és a levélszemét (spam) elleni védekezés.
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Termékeink
 
CheckPoint
Clearswift
F-Secure
Kaspersky
Sophos
Trend Micro
 
 
 
A Kaspersky Anti-Virus hatékonyságát a vezető technikai megoldások mellett az Internetről letölthető napi frissítésű vírusadatbázisnak köszönheti
 
     
  A Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations hatékony védelmet kínál a vírustámadásokkal szemben a hálózatra kapcsolódó, Windows 95/98/ME/XP, és Windows 2000/NT Workstation operációs rendszer alatt futó munkaállomások számára.

A program segítségével a felhasználó ellenőrizni tudja az összes lehetséges veszélyforrást: az Internetet, az e-maileket, a lemezeket, a tömörített és az archivált állományokat. A vírusvédelem a kártékony programok minden típusával elbánik, legyen az számítógépes vírus, Trójai program, Internetes féreg vagy veszélyes Java/Active X alkalmazás. Vírus felbukkanása esetén a szoftver gyorsan és hatásosan semlegesíti a támadást, és magakadályozza annak esetleges káros következményeit.

A Kaspersky Anti-Virus hatékonyságát a vezető technikai megoldások mellett az Internetről letölthető napi frissítésű vírusadatbázisnak köszönheti. Amennyiben új vírus jelenik meg, a gyártó, a Kaspersky Labs azonnal elkezdi a megfelelő hatástalanító modul kifejlesztését, így tömeges fertőzések esetén akár naponta többször frissítik a felhasználók számára elérhető vírusadatbázist.

Az integrált adminisztrációs és felügyeleti rendszer lehetővé teszi a felhasználónak, hogy könnyedén elvégezze az egyéni beállításokat és meghatározza a Kaspersky Anti-Virus szoftverben található paramétereket, mint például az időzítést és a hozzáférési jogokat. Ezzel a modullal lehetőség nyílik arra, hogy egyetlen munkaállomásról kézben tartsuk a hálózat összes munkaállomásán futó Kaspersky Anti-Virus felügyeletét.

 
     
 
Kapcsolódó linkek
     
  Dokumentációk: Kaspersky termékdokumentációk
   
• Termékdokumentációk: Terméktámogatás / Dokumentációk / Kaspersky
     
  Letöltés: Letölthető file-ok a Kaspersky Anti-Virushoz
   
• Vírusadatbázisok: Letöltés / Vírusadatbázisok / Kaspersky
• Szoftverek: Letöltés / Szoftverek / Kaspersky
• Frissítések: Letöltés / Frissítések / Kaspersky
• Próbaverziók: Letöltés / Próbaverziók / Kaspersky
 
     
  oldal tetejére  

© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás