HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Termékeink » Sophos
sophos.2f..hu
 
Termékeink
Sophos
    A brit illetőségű Sophos cég 1987 óta a vírusvédelmi és adat-titkosítási termékek és szolgáltatások egyik vezető szállítója a vállalati és enterprise piacon. A cég erősségei közül kiemelkednek a felhasználóbarát UTM hálózati eszközök és a termékeik egyedülállóan átfogó és könnyen használható központi vezérlése.
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Termékeink
 
CheckPoint
Clearswift
F-Secure
Kaspersky
Sophos
Trend Micro
 
 
 
Sophos - IT biztonság egyszerűen
 
     
 

Az IT biztonsági termékek olyan bonyolulttá váltak, mint a hálózatok, melyeket védeni próbálnak. Mi a Sophosnál tudjuk, hogy a bonyolultságot egyszerűsíteni kell. A biztonsági kihívásokat átláthatóan és megbízhatóan kezeljük, mert tudjuk, hogy az egyszerűbb védelem a jobb védelem.

A hálózati, végpont és szerver biztonsági termékeinket tervezésénél alapvető szempont volt a bonyolultság száműzése. Az egyszerűsített termékek egyszerűsített munkafolyamatokat eredményeznek. A felhasználók kevesebb időt töltenek a rendszergazdákkal való alkudozással, az IT menedzserek rövidebb idő alatt megoldják a felmerülő problémákat. Mi tudjuk, hogy a legtöbb vállalat nem rendelkezik elegendő biztonsági szakértővel. Ezért úgy terveztük termékeinket, hogy könnyedén telepíthetők, konfigurálhatók és karbantarthatók legyenek. Legyen 5 alkalmazottja, 5000 vagy még több, elosztva több iroda között, biztos lehet benne, hogy a Sophos-szal mindenki biztonságban lesz.

A termékről és azok szolgáltatásairól részletes információkat talál Sophos honlapunkon.

 
     
  oldal tetejére  

© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás