HOME <-
-> About our company HOME <- -> site térkép Ügyfélszolgálatunk KERESÉS:
 
Nyitólap » Termékeink » Trend Micro
www.trendmicro.com
 
Termékeink
Trend Micro
    A Trend Micro közel tíz éve a vírusvédelmi és tartalombiztonsági termékek és szolgáltatások egyik vezető szállítója. A cég legfőbb erőssége az egyedülállóan széles platformlefedettség.
Hírek
 
Vírushíradó
2F hírek
Termékhírek
Teméktámogatás
Értékesítés
Letöltés
Rendezvények
Közbeszerzés
Navigáció
Termékeink
 
CheckPoint
Clearswift
F-Secure
Kaspersky
Sophos
Trend Micro
 
 
 
A Trend Micro szinte minden használatban előforduló operációs rendszerre, munkaállomásra, szerverre és gateway-re képes megoldást kínálni
 
     
 

Az iparág harmadik legnagyobb szereplője, a világ húsz országában mintegy 1800 főt foglalkoztat. A cég legfőbb erőssége az egyedülállóan széles platformlefedettség - a Trend Micro szinte minden használatban előforduló operációs rendszerre, munkaállomásra, szerverre és gateway-re képes megoldást kínálni.

A Trend Micro termékeiket a forradalmi technikai újítások és a felhasználóbarát fejlesztések jellemzik. A hálózat minden pontjára, illetve a teljes ki- és bemenő forgalom egészére kiterjedő vírusvédelmi szoftvereik kiegészítő modulokkal a tartalomszűrés egyéb módjait (spam-szűrés, URL szűrés) is képesek ellátni. A Trend Micro által kínált megoldások közül kiemelkedik az átjáró szintű védelem, amely az iparágban egyedülállóan széles szoftver- és hardvertámogatottsággal rendelkezik. A nagyvállalati igényeknek megfelelően kialakított Trend Micro Control Manager platformfüggetlen, teljes körű management eszközt nyújt a Trend Micro alkalmazások központi felügyeletéhez.

A Trend Micro licenszpolitikája és a termékek hálózatos környezetre optimalizált technológiája miatt a cég szoftverei elsősorban a vállalati rendszerek védelmére nyújtanak optimális megoldást.

 
     
 
A termékekről és azok szolgáltatásairól részletes információkat a Trend Micro honlapon találhat. 
 
     
  oldal tetejére  

© 2000-2015 2F 2000 Kft. Tel: 488-7700 - Fax: 488-7709 NYITÓLAP OLDALTÉRKÉP GYIK
1016 Budapest Hegyalja út 5. I/8. Mail: support@2f.hu | sales@2f.hu Partner login Karrier Vásárlás